Omul care i-a fost secund lui Reghecampf în ultimii 10 ani a vorbit sincer despre situația actuală de la FCSB, punând accentul pe individualitățile din echipă și lipsa jocului colectiv. În ciuda faptului că "dispune de jucători talentați", Petrea consideră că FCSB nu mai arată ca o echipă în adevăratul sens al cuvântului:
"Dispunem de jucători talentaţi, tineri, de perspectivă şi rămâne acum ca ei să demonstreze că au valoare să ajungă la acel nivel la care s-a ajuns în perioada în care eu am mai fost la echipă. Am urmărit fotbalul din România, nu am fost rupt de fenomen. Din ce am văzut eu, nu mai erau o echipă, ci doar individualităţi care în timpul meciului nu trăgeau la aceeaşi căruţă.", a mai declarat noul tehnician de la FCSB.

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB: "Am încredere că putem duce echipa mai sus decât este acum"

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
Sosit cu ambiții mari la trupa "roș-albastră", Petrea a mărturisit că i-a cerut sfatul lui Laurențiu Reghecampf înainte să semneze noul contract. În același timp, fostul secund de la Al Wasl a vorbit și despre relația excelentă pe care o are cu preparatorul fizic Thomas Neubert:
"Am revenit la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale, din postura de antrenor secund, într-adevăr, iar acum este o provocare ca antrenor principal. Nu am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt chiar bucuros.
Cu Laurenţiu Reghecampf am o relaţie foarte bună, vorbim și i-am cerut şi lui părerea şi totul este ok. Cu Tommy Neubert lucrez de când m-am apucat de această meserie, cu o pauză de câţiva ani, când a fost el plecat. Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie profesională foarte bună, am mare încredere în el şi sper să ducem echipa mult mai sus decât unde este acum.", a spus Toni Petrea, la prima sa conferință din postura de antrenor al FCSB-ului.

Toni Petrea va fi ajutat la FCSB de Thomas Neubert și Mihai Pintilii

Șefii vicecampioanei l-au dorit pe Reghecampf, dar situația contractuală avută de acesta la Al Wasl nu face posibilă mutarea acum. Totuși, s-au creat toate premisele pentru ca tehnicianul care elimina Ajax și se lupta de la egal la egal cu Chelsea să revină la FCSB. Asta pentru că echipa va fi condusă de azi de oamenii lui de încredere.
Toni Petrea, cel care i-a fost secund lui Reghe în ultimii 10 ani, a fost prezentat în urmă cu 2 zile de șefii grupării la baza din Berceni. El va fi ajutat de Mihai Pintilii, care va ocupa funcția de secund, dar și de preparatorul fizic Thomas Neubert.
Pregătirea fizică a fost una din marile probleme ale FCSB-ului în ultimii ani. Pentru ca acest lucru să se schimbe, oficialii au făcut toate demersurile pentru a-l readuce la echipă pe Thomas Neubert, care are promis un salariu de 100.000 euro/an.
"Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot. Nu voi fi singur, voi avea o echipă în jurul meu şi vom încerca să duce FCSB acolo unde îi este locul - pe primul loc.", a declarat Neubert conform AntenaSport.
De notat că Bogdan Vintilă, fostul principal de la FCSB, va rămâne în cadrul clubului. El a acceptat să fie antrenorul echipei secunde a "roș-albaștrilor".
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10