FCSB a remizat pe teren propriu cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 1-1, în ultima etapă a turului sezonului regulat din Liga 1. La finalul întâlnirii, Toni Petrea a admis că este mulțumit de rezultat și de parcursul echipei din această primă parte a campionatului.
"A fost un meci foarte aprig disputat, dar ne așteptam la acest lucru. Am început cam ezitant, după care ne-am mai revenit. Rezultat este unul echitabil, e un punct care se acumulează în clasament, suntem pe primul loc, dar mai este returul, play-off-ul, sunt foarte multe puncte puse în joc. Nu pot decât să mă declar mulțumit.", a declarat Toni Petrea la finalul întâlnirii.
Antrenorul celor de la FCSB nu a vrut să comenteze conflictul de la pauza meciului: "S-a iscat un conflict un conflict între Crețu și domnul Grozavu. Eu am încercat doar să aplanez acel conflict."
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
ACUM 15 ORE
Toni Petrea a încheiat spunând că obiectivul echipei este cucerirea titlului, dar consideră că lupta se va purta până spre fina: "Titlul este un obictiv realizabil, dar trebuie să luăm totul step-by-step.Poate că puteam avea mai multe puncte, dar ținând cont de problemele pe care le-am avut, cred că e ok și așa. Va fi o luptă acerbă. Dacă privim în clasament vedem echipe despărțite de puține puncte. Cred că va fi un campionat foarte disputat până la final."

FCSB-SEPSI 1-1 | ECHIPA BUCUREȘTEANĂ E "CAMPIOANĂ DE IARNĂ"

Chiar dacă a pierdut 2 puncte, FCSB a încheiat turul sezonului regulat pe prima poziție. Bucureștenii mai pot fi egalați la puncte de Craiova, în cazul în care oltenii o bat mâine pe CFR, dar diferența de golaveraj este net în superioară celor de la FCSB. În schimb, Sepsi încheie anul pe locul 4, la 7 puncte în spatele FCSB-ului, demonstrând clar că este o candidată serioasă la prezența în play-off.
FCSB va juca în prima etapă a returului pe teren propriu contra Astra, pe 15 ianuarie. Și cei de la Sepsi vor începe acasă 2021, ei urmând să primească vizita celor de la CS Universitatea Craiova, pe 12 ianuarie.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 00:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Hagi și Petrescu au bătut palma, de principiu, pentru două mutări: Pitu și Grameni
24/11/2021 LA 07:01
Romanian Liga I
Răducioiu a făcut marele anunț: "Sosirea mea e iminentă"
21/11/2021 LA 14:36