FCSB investeşte enorm în tineri, iar următorul pariu al roş-albaştrilor e Fulga, un atacant de 17 ani, anunţă sport.ro. Acesta a fost luat în cantonamentul din Antalya şi l-a impresionat pe antrenor, care e tot mai tentat să îl debuteze în Liga 1.

Fulga, "înlocuitor" pentru Buş

Gruparea din Berceni speră să aducă un vârf în locul lui Buş, transferat în Coreea, dar în cazul în care nu se efectuează vreun transfer lotul e văzut de oficialii de acolo suficient de puternic pentru a îşi atinge obiectivele.
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
IERI LA 11:42
Venit de la Pro Junior Craiova, Fulga îi poate călca pe urme lui Octavian Popescu, un alt tânăr oltean, care l-a impresionat pe Toni Petrea cu evoluţiile sale şi a devenit o soluţie mai mereu pentru prima echipă: dacă nu ca titular, atunci sigur pentru finalurile de meci.
Fulga impresionează cu fizicul său, având deja 185 cm. Este un finalizator excelent şi e foarte bun în jocul aerian.
În ceea ce îl priveşte pe Buș, FCSB ar fi primit aproximativ 450.000 de dolari din Coreea de Sud pentru transfer. Buș (28 de ani) a venit gratis la clubul bucureștean vara trecută de la Gaz Metan Mediaș. Din cele 10 meciuri jucate în Liga 1 în tricoul bucureștenilor, în șase dintre ele Buș a prins doar 45 de minute. În celelalte patru a jucat 62, 64 și 65 de minute.
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
IERI LA 09:44
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
21/10/2021 LA 08:20