FCSB a câștigat clar duelul de foc cu Universitatea Craiova, scor 2-0, la capătul unui meci foarte spectaculos, în care poarta lui Pigliacelli a fost supusă unui asediu. Oltenii au început mai bine acest meci și au avut câteva șanse bune de a marca prin Mamut și Cicaldau, dar Andrei Vlad i-a salvat de fiecare dată.
În schimb, FCSB a marcat la prima ei ocazie mai importantă din acest meci. Florinel Coman l-a găsit excelent pe Dennis Man, iar acesta a punctat cu un șut pe jos. Tot bucureștenii au punctat și în repriza a doua. În minutul 55, Moruțan l-a găsit excelent pe Man, iar acesta nu a iertat. Apoi a urmat un festival incredibil de ocazii la poarta lui Pigliacelli. Olaru a lovit bara de două ori, Tănase a avut și el două șanse mari, Man a fost de mai multe ori aproape de al treilea gol, în timp ce Coman s-a întrecut în ratări incredibile.

Toni Petrea, mulțumit de jocul echipei sale

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 10 ORE
"Am avut ceva mici probleme de organizare defensivă la început, dar după pauză ne-am organizat mult mai bine şi cred că nu le-am mai dat nicio şansă. Noi am reuşit să ne facem jocul de atac, am reuşit să marcăm două goluri şi puteam să o facem de mai multe ori. Dar importantă e victoria, acum trebuie să ne gândim la meciul următor, care este peste trei zile. Sperăm să ne recuperăm cât mai repede şi să câştigăm şi acel joc.
Eram obişnuiţi pe Arena Naţională, un stadion prietenos pentru noi, dar asta este situaţia, dacă nu putem evolua acolo am găsit această variantă (n.r. - la Mogoşoaia) E lângă Bucureşti, terenul e bun, sper ca şi după meciul de luni seară să fim bucuroşi. Faptul că marcăm multe goluri este îmbucurător pentru noi, să fim pe primul loc este plăcut, dar campionatul este foarte echilibrat, de la o etapă la alta se pot întâmpla răsturnări de situaţie.
E o victorie importantă cea din această seară, dar nu decisivă. Ne bucurăm de această victorie şi rămâne să ne pregătim de meciurile viitoare. Suntem într-o situaţie inedită cu începerea campioantului atât de devreme (n.r. - după Anul Nou), nu ştiu dacă e un avantaj, pentru că nu ştii cum va fi vremea, nu ştim unde vom avea posibilitatea să ne antrenăm. Mă refer la toate echipele.
Nu ştiu dacă e o idee foarte bună, dar ăsta e programul stabilit, nu avem ce să facem, trebuie să ne adaptăm la condiţiile meteo, la orice şi să ne pregătim cât mai bine în perioada asta scurtă de zece zile sau cât vom avea la dispoziţie. Le spun jucătorilor că valoare au, dar trebuie să formăm o echipă, un grup unit ca să putem să câştigăm trofee. La capitolul acesta trebuie să lucrăm ca să devenim o forţă a campionatului. (n.r. - despre fundaşul Radunovici de la Astra care va ajunge la FCSB) E un jucător valoros, jucător de bandă, un jucător bun", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.
În urma acestui rezultat, FCSB preia șefia Ligii 1, având acum 33 de puncte, cu două puncte în plus față de următoarea clasată, Craiova. Podiumul Ligii 1 este completat de campioana en-titre, CFR Cluj. Pentru FCSB urmează ultimul meci din acest an, cel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe teren propriu. De partea cealaltă, oltenii vor încheia anul cu deplasarea la campioana CFR Cluj.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10