Jucătorii echipei FCSB au fost testaţi joi pentru noul coronavirus, iar rezultatele au fost negative. Fotbaliştii vor fi testaţi din nou luni.
Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi i-a testat pe jucătorii echipei sale, FCSB, pentru noul coronavirus. Omul de afaceri i-a chemat joi pe fotbalişti la baza de pregătire din Berceni, acolo unde au fost efectuate primele teste.
Digisport notează că primele teste au ieşit negative. 19 jucători şi-au aflat rezultatele, iar toată lumea este sănătoasă. Cu toate acestea, vicecampionii României se vor întoarce şi luni la baza echipei din Berceni, acolo unde vor efectua un nou test.
Liga Campionilor UEFA
Efectul coronavirus | Noul plan al UEFA de a termina Champions League și Europa League
12/04/2020 LA 04:37
Iniţial, Gigi Becali voia să îi testeze pe jucători şi apoi să reia antrenamentele cu echipa, însă, având în vedere că starea de urgenţă în România a fost prelungită, patronul grupării roş-albastre a anunţat că fotbaliştii vor primi în continuare planul de pregătire online, pe care îl vor executa la domiciliu.
Potrivit declaraţiilor preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost făcut un plan cu trei variante de reluare a competiţiilor sportive. 27 mai, 3 sau 13 iunie sunt datele la care Liga 1 şi-ar putea redeschide porţile, a anunțat Burleanu la PRO X. Meciurile se vor juca cu porţile închise.
Mediafax
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26