După ce anul trecut au pierdut finala campionatului, cu CFR, oltenii nu vor să rateze din nou campionatul. Startul a fost lansat, însă acum echipa a coborât pe doi, cu două înfrângeri şi un egal în ultimele 4 meciuri. Chiar şi aşa, distanţa faţă de liderul FCSB e infimă, de doar două puncte, şi cum la finalul sezonului regulat punctele vor fi înjumătăţite, lucrurile nu stau deloc rău pentru formaţia din Bănie.
Bergodi, care a demisionat, va fi cel mai probabil înlocuit în scurt timp de Ronny Levy, dar oficialii clubului pregătesc în detaliu şi campania de achiziţii.
Vor fi aduşi 2 sau 3 jucători de valoare, care să intre în primul "11". Principalul vizat pentru un transfer în iarnă este, potrivit as.ro, Rachid Bouhenna, fotbalistul lui Sepsi.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 13-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/10/2021 LA 12:35

Calităţi impresionante pentru Bouhenna, jucătorul dorit de Craiova

Extrem de puternic, cu o bună poziţionare, şi destul de tehnic pentru un apărător central de 191 cm, Bouhenna e o soluţie de prim "11", iar conducerea oltenilor a demarat deja discuţiile pentru transferul său.
Cotat la 400.000 de euro, jucătorul algerian de 29 de ani e imbatabil în jocul aerian, marcând trei goluri pentru trupa din Sfântu Gheorghe, din vara lui 2019, de când a sosit în România.
Graţie personalităţii sale şi a evoluţiilor, a devenit căpitanul lui Sepsi şi a intrat în atenţia lui FCSB şi CFR, după cum singur a recunoscut.
"Am avut deja contracte cu FCSB şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferusl să se întâmple la finalul acestui sezon", spunea Rachid Bouhenna, înainte de finalul stagiunii precedente, într-un interviu acordat pentru presa din Algeria.
Bouhenna a început fotbalul în Franţa, locul unde s-a născut, dar în 2011, la 20 de ani, a fost transferat în Anglia, de Doncaster Rovers. Înainte să vină în România, fundaşul central evoluase în Scoţia, pentru Dundee United.
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
23/10/2021 LA 11:42
Romanian Liga I
"E un jucător fenomenal! E foarte greu de oprit!" Reghecampf, după victoria cu 5-0 a Craiovei
19/10/2021 LA 04:24