Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transfer de titlu pentru Craiova! Vine Bouhenna, fotbalistul pentru care s-au bătut FCSB şi CFR

Cristian Mihală

Actualizat 24/11/2020 la 08:01 GMT+2

Craiova visează la titlu, iar pentru aceasta lotul va fi întărit în punctele nevralgice, în iarnă. Principalul vizat pentru un transfer este Rachid Bouhenna, de la Sepsi.

Bouhenna, în Sepsi - Academica Clinceni

Credit imagine: Eurosport

După ce anul trecut au pierdut finala campionatului, cu CFR, oltenii nu vor să rateze din nou campionatul. Startul a fost lansat, însă acum echipa a coborât pe doi, cu două înfrângeri şi un egal în ultimele 4 meciuri. Chiar şi aşa, distanţa faţă de liderul FCSB e infimă, de doar două puncte, şi cum la finalul sezonului regulat punctele vor fi înjumătăţite, lucrurile nu stau deloc rău pentru formaţia din Bănie.
Bergodi, care a demisionat, va fi cel mai probabil înlocuit în scurt timp de Ronny Levy, dar oficialii clubului pregătesc în detaliu şi campania de achiziţii.
Vor fi aduşi 2 sau 3 jucători de valoare, care să intre în primul "11". Principalul vizat pentru un transfer în iarnă este, potrivit as.ro, Rachid Bouhenna, fotbalistul lui Sepsi.

Calităţi impresionante pentru Bouhenna, jucătorul dorit de Craiova

Extrem de puternic, cu o bună poziţionare, şi destul de tehnic pentru un apărător central de 191 cm, Bouhenna e o soluţie de prim "11", iar conducerea oltenilor a demarat deja discuţiile pentru transferul său.
Cotat la 400.000 de euro, jucătorul algerian de 29 de ani e imbatabil în jocul aerian, marcând trei goluri pentru trupa din Sfântu Gheorghe, din vara lui 2019, de când a sosit în România.
Graţie personalităţii sale şi a evoluţiilor, a devenit căpitanul lui Sepsi şi a intrat în atenţia lui FCSB şi CFR, după cum singur a recunoscut.
"Am avut deja contracte cu FCSB şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferusl să se întâmple la finalul acestui sezon", spunea Rachid Bouhenna, înainte de finalul stagiunii precedente, într-un interviu acordat pentru presa din Algeria.
Bouhenna a început fotbalul în Franţa, locul unde s-a născut, dar în 2011, la 20 de ani, a fost transferat în Anglia, de Doncaster Rovers. Înainte să vină în România, fundaşul central evoluase în Scoţia, pentru Dundee United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo