Edi Iordănescu se luptă la titlu în Liga 1, unde specialiștii o văd pe formația ardeleană favorită în duelul cu FCSB, dar se preocupă și de viitoarea stagiune. Marele pariu al formației din Gruia e calificarea în grupele Europa League, iar oficialii clubului au găsit jucătorul care să o ducă acolo.
Conform Oberösterreichische Nachrichten, CFR i-a făcut o ofertă lui Fabian Schubert, vârful lui Blau Weiss Linz, formație care va promova la capătul acestui sezon în prima ligă austriacă. Acestuia îi expiră contractul cu actuala echipă și, în ciuda demersurilor conducerii de a-i prelungi înțelegerea, nu a acceptat.

Schuebert, fotbalistul ofertat de CFR, într-o formă de vis

Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM O ORĂ
Lucru de înțeles, în contextul în care Schubert, un adevărat turn de control (măsoară 194 cm) vine după sezonul carierei. Austriacul a marcat 30 de goluri și 11 assisturi în 24 de partide în actuala stagiune. De el s-au interesat deja SKN St. Pölten, SV Ried, WSG Tirol şi WAC, dar CFR e favorită în această luptă.
"Singura ofertă concretă de până acum a venit de la CFR Cluj, echipa care a câştigat ultimele trei titluri în România", notează sursa citată.
Schubert, golgheter în liga a doua din Austria, unde are de două ori mai multe goluri înscrise decât fotbalistul de pe locul secund în acest clasament al reușitelor, Markus Pink (Aus Klagenfurt), și-a început cariera la VST Völkermarkt (56 de goluri în 102 partide). Evoluțiile bune l-au adus la Sturm Graz, unde din păcate pentru el, nu a confirmat și a rezistat doar un sezon. Acum, la 26 de ani, după sezonul carierei, vârful e la un pas să semneze cu CFR, de unde, având atu-ul evoluției în cupele europene, speră să facă pasul spre Bundesliga, visul său.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
ACUM O ORĂ
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 18 ORE