Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul lui Moruțan se face, dar nu la Al Jazira! "În 2-3 zile e gata, sunt înnebuniți după el"

Cristian Mihală

Actualizat 05/01/2021 la 16:29 GMT+2

Forin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruțan, a anunțat că transferul acestuia în zona Golfului ar urma să se facă la finalul acestei săptămâni.

Olimpiu Moruțan, la un pas să devină cel mai scump jucător din istoria Ligii 1

Credit imagine: Eurosport

În ultimele zile, în presa română s-a scris intens că Moruțan e dorit de Al Jazira, iar impresarul fotbalistului a confirmat că există o ofertă de 10 milioane de euro pe masa conducerii FCSB, de la o formație arabă.

Oficialii lui Al Ain, impresionați de Moruțan

Pe fir ar fi intrat și Al Ain, anunță Gazeta Sporturilor, iar oficialii acesteia ar fi dispuși să ofere o sumă pe placul conducerii roș-albaștrilor. Florin Vulturar a confirmat că arabii sunt dispuși să supraliciteze și a dezvăluit că, din punctul lui de vedere, mutarea se va face în 2-3 zile.
"În 2-3 zile eu cred că se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu știu cât, dar ei sunt înnebuniți după jucători tehnici ca el. Îl cumpără, dar e posibil să-l împrumute după un timp în Europa. Au contacte cu multe echipe bune. Sigur nu va pierde echipa națioanală", a spus Florin Vulturar, pentru site-ul playsport.ro.
Moruțan va primi la arabi un salariu uriaș, de două milioane de euro/anual. El ar deveni astfel unul dintre cel mai bine plătiți jucători români.
Al Ain are o părere excelentă despre jucătorii români, Mirel Rădoi impresionând acolo, în perioada 2011-2014. Gruparea a fost antrenată în perioada 2011-2013 de Cosmin Olăroiu.
Antrenată de Pedro Emanuel, jucător care a câștigat Champions League cu Porto, Al Ain se află pe locul 5 în Emiratele Arabe, la 9 puncte distanță de liderul Sharjah.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo