Ultima perioadă a fost extrem de complicată pentru mijlocașul de la Mediaș. Jorge Costa a vrut să îi acorde mai multe prerogative și i-a transmis că trebuie să fie un adevărat lider în vestiar. Sfatul tehnicianului a fost interpretat greșit de Deaconu, care, la un antrenament, i-a reproșat lui Idrissa Sambu că nu se implică suficient. A urmat un schimb dur de replici și totul s-a terminat cu o bătaie, anunță Gazeta Sporturilor.
Jorge Costa, un tehnician intransigent, i-a scos din lot pe ambii jucători și ruptura dintre el și Deaconu pare definitivă. Potrivit sursei citate, FCSB stă la pândă și speră ca fotbalistul să își rezilieze contractul cu Gaz Metan, astfel încât să îl ia gratis. Nu e exclus ca oficialii liderului din Liga 1 să fie dispuși chiar să achite o anumită sumă de bani, astfel încât mutarea să fie urgentată și să se realizeze în fereastra de mercato din ianuarie.
Eventuala venire a lui Deaconu, care a mai fost și în trecut pe lista formației din Berceni, ar ajuta enorm echipa în plan ofensiv. El e mult mai tehnic și mai "prieten" cu mingea decât închizătorii clasici, putând fi capabil de assisturi și de verticalizări. În plus, el e un specialist al fazelor fixe, iar formația lui Toni Petrea poate beneficia din plin de aportul său la cornere sau lovituri libere.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Pe lângă Ronaldo Deaconu, FCSB îl vrea de la Gaz Metan și pe Dumitru Cardoso

FCSB are de departe cea mai puternică ofensivă din campionat, marcând de aproape două ori mai multe goluri decât Craiova, ocupanta locului secund. Chiar și așa, randamentul lui Sergiu Buș și Buziuc nu a fost la nivelul așteptărilor, forța din atac fiind dată de prestațiile impresionante ale lui Man și Tănase.
În acest context, conducerea clubului din Berceni vrea neapărat întăriri pe postul de atacant central, iar Dumitru Cardoso este alesul, notează Gazeta Sporturilor.
Fotbalistul cu cetățenie italiană, care a evoluat și pentru Napoli, este o mai veche țintă a roș-albaștrilor. Ultima oară, echipa antrenată acum de Toni Petrea l-a dorit pe vârf în iarna trecută. Nu s-a ajuns la un numitor comun, iar în vară FCSB l-a luat pe coechipierul acestuia, Sergiu Buș, din postura de jucător liber de contract.
Transferul lui Cardoso în această iarnă va fi destul de ușor de realizat, în contextul în care acesta intră în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan. Clubul a încercat să îi propună prelungirea înțelegerii, dar fotbalistul de 29 de ani a refuzat. Ca atare, pentru a nu îl pierde gratis în iunie, oficialii medieșenilor sunt obligați să se așeze la masa negocierilor. Probabil pretențiile financiare nu vor fi mari - 150.000-200.000 euro -, astfel că sunt șanse mari să se ajungă la un acord.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20