Fostul golgeter al CFR-ului intră atunci în ultimele şase luni de contract cu echipa antrenată de Dan Petrescu. Acesta a spus că îşi doreşte ca Ţucudean să semneze un contract pe termen lung.
https://i.eurosport.com/2012/08/27/880511.jpg
"Asta e vestea cea mai bună pe care o primim, în afară de victorie. A venit astăzi la antrenament, a venit dimineaţă... i-am zis să se schimbe, a zis că în decembrie. Îi zic, sigur? Cât mai ai contract? Până în vară! Hai să semnăm pe cinci ani că noi te vrem. Ne dorim foarte mult ca George să revină , avem nevoie mare de el" a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.
Fotbal
George Țucudean prinde un super transfer după despărțirea de CFR Cluj
27/07/2020 LA 18:15
George Ţucudean a fost în tribună la meciul cu Universitatea Craiova, partidă câştigată de echipa sa CFR Cluj cu scorul de 2-0.
Departe de teren e puţin mai greu, dar încerc să mă fac bine şi să joc din nou. În decembrie voi începe pregătirea. Mai întâi singur, după aceea cu echipa. Sper să încep să joc din nou când se reia campionatul, după vacanţă, a spus George Ţucudean.
Atacantul de 28 de ani a suferit două intervenţii chirurgicale pe cord, în acest an, dar este hotărât să revină cât mai curând pe teren.
Nu a fost dificil, pentru că am în cap ce trebuie să fac. Am un plan şi sper să fie bine când voi reveni. Am făcut repaos total, dar voi începe să mă pregătesc. Două-trei luni nu e aşa mult, e ca şi cum m-aş fi lovit la genunchi, a mai spus Ţucudean.
Romanian Liga I
QUIZ - Care sunt ultimii 10 fotbaliști care au câștigat titlul de golgheter din Liga 1?
18/04/2020 LA 06:59
Romanian Liga I
Dan Petrescu, îngrijorat înainte de meciul cu Alkmaar! "Nu prea am dormit deloc"
ACUM 6 ORE