U Craiova 1948 a început acest sezon cu ambiţii mari şi se părea că aşteptările celor din conducere sunt dublate şi de o emulaţie fantastică din partea jucătorilor. A fost un simplu foc de paie, nou-promovata având acum şanse 0 să mai prindă play-off-ul.
A fost readus Eugen Trică la cârma oltenilor, într-o încercare de reparaţie morală pentru modul în care acesta a fost tratat, dar primul meci din noul mandat a fost unul de uitat.

Dan Petrescu, inspirat în U Craiova 1948 - CFR 0-2

Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
IERI LA 21:29
Partida în sine a fost una slabă, oltenii jucând la egal, iar campioana etalând acelaşi fotbal cinic caracteristic lui Dan Petrescu. Acesta din urmă şi-a arătat încă o dată flerul după pauză, când, într-un moment în care cele două echipe erau angrenate într-o bătălie surdă la mijlocul terenului, a mutat decisiv.
Astfel, "SuperDan" l-a aruncat în luptă pe Sigurjonsson, iar acesta a marcat în minutul 65, din pasa lui Deac. Veteranul de la mijlocul terenului a fost omul meciului, el reuşind, pe lângă assist, şi golul care a adus liniştea, în minutul 89.
CFR bifează astfel al 4-lea succes la rând fără gol primit şi e lider autoritar în Liga 1, iar titlul pare o formalitate, având în vedere ce s-a întâmplat la principala rivală, FCSB. De partea cealaltă, U Craiova 1948 se afundă în subsolul clasamentului, fiind pe 13. Obiectivul s-a transformat în evitarea retrogradării, misiune ce, totuşi, pare la îndemână.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11