Există pericolul ca fosta campioană a României, Astra, să se desființeze, după retrogradare. Cert e că pe prima scenă a fotbalului românesc apare o nouă forță: U Craiova 1948.
Oltenii au promovat și au planuri mari pentru stagiunea viitoare. Echipa din Bănie negociază deja cu Iasmin Latovlevici, triplu campion cu FCSB, dar sunt pe care să ia și cei mai buni jucători de la Astra. ProSport anunță că oficialii craioveni i-au ofertat pe Valerică Găman și Mihai Răduț, iar șansele să se ajungă la un acord sunt foarte mari.

Găman a confirmat că pleacă de la Astra

Romanian Liga I
Răsturnare de situație! Astra speră să profite de problemele de la UTA și să rămână în Liga 1
23/05/2021 LA 03:20
De altfel, Găman a confirmat de aseară că va pleca de la Giurgiu, iar ideea întoarcerii acasă îi surâde. El a evoluat pentru Universitatea Craiova în perioada 2006-2011, după ce a fost un produs al centrului de copii și juniori al formației oltene.
"Cu siguranță nu voi continua în Liga 2. Am deja câteva contacte și voi vedea ce-mi va rezolva viitorul. Nu ne gândeam la retrogradare, dar azi-mâine vom avea o discuție", a declarat Valerică Găman după ce giurgiuvenii au retrogradat.
Și el născut în Oltenia (Slatina), Răduț nu a evoluat pentru Craiova, dar a a impresionat în tricoul formației Pandurii Târgu Jiu, care l-a propulsat la FCSB.
De notat că U Craiova 1948 e pregătită să se întărească nu doar la nivel de lot, ci și la nivel de staff tehnic. Eugen Trică a promovat-o pe formația din Bănie, însă foarte probabil nu va continua în Bănie. Conducerea nu îl vede capabil să ducă formația la nivelul dorit și îi pregătește un înlocuitor cu nume. Edi Iordănescu și Eugen Neagoe sunt pe lista oficialilor oltenilor.
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19
Romanian Liga I
Răsturnare de situație în cazul scandalului de dopaj de la Astra! Alex Ioniță și-a schimbat poziția
07/04/2021 LA 09:28