Situația din Liga 1 nu este deloc una bună. Abia ce se liniștiseră apele la Dinamo și CFR Cluj, echipele cu cele mai multe cazuri de coronavirus, astăzi a apărut un nou caz la Astra, ceea ce a dus la amânarea meciului care trebuia să se dispute astăzi cu Universitatea Craiova.

Se modifică procedura de testare a fotbaliștilor pentru coronavirus

„Veți vedea un lucru interesant zilele viitoare, protocolul UEFA. A fost comunicat în cadrul European Club Asociation, dar încă nu este oficial. Procedura ar fi ca jucătorii să se testeze cu două sau trei zile înainte ca meciul să fie programat. Cei pozitivi merg pe direcția stablită, se internează sau izolează acasă. Cei negativi continuă antrenamentele, fac pregătirea. Urmează o nouă testare cu 6 ore înaintea meciului.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Cine iese negativ joacă, cine nu, nu mai joacă. Luăm și noi în calcul această variantă, să o propunem autorităților. Am mai spus-o, regulile trebuie adoptate pentru atingerea obiectivului”, a declarat Justin Ștefan la DigiSport.
„Categoric că este o discuție pe fondurile de testare. Nu știu cine le suportă, cluburile sau UEFA. Luați-o sub beneficiu de inventar, încă nu e nimic clar. Categoric că avem un preț destul de ridicat în acest moment. Am găsit o soluție, să avem un singur partener de testare. Asta înseamnă o reducere substanțială de preț. Am avut deja o discuție cu unul dintre furnizori. Am primit un preț la jumătate”, a explicat el.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20