Situația din Liga 1 nu este deloc una bună. Abia ce se liniștiseră apele la Dinamo și CFR Cluj, echipele cu cele mai multe cazuri de coronavirus, astăzi a apărut un nou caz la Astra, ceea ce a dus la amânarea meciului care trebuia să se dispute astăzi cu Universitatea Craiova.

Se modifică procedura de testare a fotbaliștilor pentru coronavirus

„Veți vedea un lucru interesant zilele viitoare, protocolul UEFA. A fost comunicat în cadrul European Club Asociation, dar încă nu este oficial. Procedura ar fi ca jucătorii să se testeze cu două sau trei zile înainte ca meciul să fie programat. Cei pozitivi merg pe direcția stablită, se internează sau izolează acasă. Cei negativi continuă antrenamentele, fac pregătirea. Urmează o nouă testare cu 6 ore înaintea meciului.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 2 ORE
Cine iese negativ joacă, cine nu, nu mai joacă. Luăm și noi în calcul această variantă, să o propunem autorităților. Am mai spus-o, regulile trebuie adoptate pentru atingerea obiectivului”, a declarat Justin Ștefan la DigiSport.
„Categoric că este o discuție pe fondurile de testare. Nu știu cine le suportă, cluburile sau UEFA. Luați-o sub beneficiu de inventar, încă nu e nimic clar. Categoric că avem un preț destul de ridicat în acest moment. Am găsit o soluție, să avem un singur partener de testare. Asta înseamnă o reducere substanțială de preț. Am avut deja o discuție cu unul dintre furnizori. Am primit un preț la jumătate”, a explicat el.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32