Astfel, înaintea meciului amical cu Dinamo Kiev de pe 27 martie, membrii DDB au venit cu o nouă idee pentru a aduna bani. Drept urmare, 140 de suporteri pot merge cu echipa la Kiev și pot să urmărească partida chiar pe stadionul din capitala Ucrainei.
„Prețurile acoperă costul deplasării, dar o bună parte din bani vor fi folosiți pentru obținerea licenței”, au afirmat cei din DDB.

Comunicatul emis de DDB

Romanian Liga I
FCSB a încheiat sezonul regulat cu o remiză la Sepsi. Va ști țintarul din play-off după Craiova-CFR
ACUM 21 ORE
”VINO CU ECHIPA LA MECIUL SALVĂRII!
Am rezervat un charter cu care se vor deplasa jucătorii, staff-ul tehnic și 140 de suporteri care vor vedea meciul de pe stadion, vor vizita frumoasa capitală a Ucrainei și vor putea participa la un dineu oficial cu Mircea Lucescu. Plecarea va avea loc vineri, 26 martie, ora 10.00 (ora 08.00 - întalnirea la Aeroprt Otopeni) Întoarcerea va fi duminică, 28 martie, ora 17.00 (ora 15.00 întalnirea la Aeroport din Kiev)
Dacă dorești să participi, trebuie să știi că facem acest lucru pentru a strânge alți bani pentru SALVAREA CLUBULUI. Prețurile acoperă costul deplasării, dar o bună parte din bani vor fi folosiți pentru obținerea licenței. Iată cele două variante de preț:
Pachet Suporter DDB - 500 euro, include - zbor charter cu echipa, dus-intors; - 2 nopti cazare la hotel de 4*, in camera twin, cu mic dejun inclus;
Pachet Elite DDB - 1.000 euro, include - zbor charter cu echipa, dus intors; - 2 nopti cazare la hotel de 5*, în cameră single, cu mic dejun inclus; (vom reveni cu detalii despre hotel) - Dineu oficial cu Mircea Lucescu; - sesiune foto oficială cu jucătorii și cu Mircea Lucescu; - bilet meci; - transferuri cu autocarul.
Plata se face în contul Asociației PCH. La detalii plată scrieți ”Donație KIEV” La îmbarcare, fiecare pasager trebuie să prezinte un test covid negativ efectuat cu maxim 48 de ore înainte de îmbarcare. Ar fi o bucurie pentru noi să te cunoaștem personal cu ocazia acestei deplasări. După cum vezi, căutăm toate căile posibile pentru a rezolva problema licenței. Ne-am fi dorit să putem merge cu toți suporterii în această deplasare, dar numărul de locuri este limitat”/
Romanian Liga I
Ședință de urgență la Dinamo! Marius Nicolae anunță noi decizii în zilele următoare
IERI LA 12:04
Romanian Liga I
Gigi Mulțescu a dezvăluit de ce a lipsit Adam Nemec din lotul lui Dinamo la meciul cu Clinceni
IERI LA 09:13