Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, a sugerat că Dan Petrescu va rămâne la clubul din Gruia. Declarațiile vin în contextul în care Petrescu a declarat după meciul cu FC Argeș are nevoie de o pauză după o perioadă foarte dificilă, timp în care va lua o decizie și privind viitorul său la CFR.

Marius Bilașco: ”Este normal să aibă oferte!”

Romanian Liga I
Rămași fără medic, dinamoviștii au improvizat la ultimul antrenament! Imaginea zilei
ACUM 4 ORE

„Nu e vorba de nicio revenire, Dan Petrescu are contract în continuare cu CFR Cluj, lucrurile sunt OK. E normal să aibă oferte, a făcut performanțe. E antrenorul cu cele mai bune rezultate din ultima perioadă, mă refer la ce s-a întâmplat în România.

E normal să aibă oferte. Declarația lui a născut unele discuții, dar cred că a fost destul de clar că are nevoie de pauză și, dacă va pleca, va fi la fel cum a făcut-o prima dată. E o perioadă pe care trebuie să o analizăm bine, urmează meciuri extrem de importante pentru noi”, a declarat Marius Bilașco la DigiSport.

”Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club. Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez”, declarase anterior Dan Petrescu.

Romanian Liga I
Cornel Dinu, fascinat de un jucător de la FCSB: "Uitaţi-vă ce calitate are!"
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Transfer de titlu pentru Craiova! Vine fotbalistul pentru care s-au bătut FCSB şi CFR
ACUM 16 ORE