Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, a sugerat că Dan Petrescu va rămâne la clubul din Gruia. Declarațiile vin în contextul în care Petrescu a declarat după meciul cu FC Argeș are nevoie de o pauză după o perioadă foarte dificilă, timp în care va lua o decizie și privind viitorul său la CFR.

Marius Bilașco: ”Este normal să aibă oferte!”

„Nu e vorba de nicio revenire, Dan Petrescu are contract în continuare cu CFR Cluj, lucrurile sunt OK. E normal să aibă oferte, a făcut performanțe. E antrenorul cu cele mai bune rezultate din ultima perioadă, mă refer la ce s-a întâmplat în România.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
E normal să aibă oferte. Declarația lui a născut unele discuții, dar cred că a fost destul de clar că are nevoie de pauză și, dacă va pleca, va fi la fel cum a făcut-o prima dată. E o perioadă pe care trebuie să o analizăm bine, urmează meciuri extrem de importante pentru noi”, a declarat Marius Bilașco la DigiSport.
”Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club. Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez”, declarase anterior Dan Petrescu.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11