Bun prieten cu Cosmin Contra, Marius Adrian Nicolae este membru important al programului Doar Dinamo Bucureşti.Schimbarea manager-ului a fost anunțată de pagina oficială de Facebook a lui Dinamo. În România, Marius Adrian Nicolae a mai activat la Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, acolo unde a avut un rol esenţial în perioada în care Petrolul a câştigat o Cupă a României, după o pauză de 18 ani. Echipa a ajuns de două ori şi în play-off-ul Europa League. În străinătate, acesta a lucrat pentru chinezii de la Guangzhou R&F.
"Este o zi importantă pentru mine şi mă bucur că pot susţine Dinamo şi dintr-o poziţie oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din faţa televizorului, ca membru DDB. Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv", a declarat Marius Adrian Nicolae pentru www.fcdinamo.ro.

Dinamoviștii, rezervați cu privire la parcursul din campionat

Romanian Liga 2
Dinamo și-a găsit stadion! Unde va juca după suspendarea primită după derby-ul cu CSA Steaua
ACUM 14 ORE
Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, continuă să obțină rezultate favorabile pe banca tehnică a lui Dinamo. Tehnicianul e rezervat însă și nu vrea să discute pe marginea șanselor echipei lui la play-off, deşi aceasta se află în clasamentul Ligii 1 la doar două puncte distanţă de ocupanta locului 6. Azi, trupa din Ștefan cel Mare a mai pierdut un jucător.
"Am început acest retur cu o victorie (n.r. - 2-0 cu FC Hermannstadt), extrem de importantă pentru moralul nostru, pentru încrederea jucătorilor de a aborda următoarele meciuri cu aceeaşi mentalitate de învingători, pentru motivaţia tuturor dinamoviştilor. Mă bucur că echipa a reacţionat pozitiv într-o perioadă dificilă în viaţa clubului. Cu alte cuvinte, este cea mai clară dovadă de caracter a băieţilor noştri.
Mâine întâlnim un adversar (n.r. - Chindia Târgovişte) care a reuşit un tur de campionat foarte bun, o echipă pregătită de un prieten şi un fost coechipier, Emil Săndoi. Ar fi frumos să adunăm două victorii consecutive în campionat. Nu vreau să vorbesc despre play-off pentru că mai sunt foarte multe etape de jucat într-un ritm maraton", a afirmat Gane.
Romanian Liga 2
Dinamo nu scapă de probleme! Un fundaș din lotul "câinilor" vrea să se retragă din fotbal
22/09/2022 LA 13:42
Fotbal
Când joacă Steaua, Dinamo și Rapid în play-off-ul Cupei României! Programul meciurilor
21/09/2022 LA 15:03