După ce s-a despărțit de Kayserispor, Dan Petrescu a declarat că nu va mai antrena până în vară din cauza unor probleme de ordin personal. La finalul acestui sezon însă, "Bursucul" ar putea fi atras de o ofertă impresionantă din Liga 1.
Potrivit Antena Sport, FC Voluntari este gata să-i ofere un contract pe 2 ani lui Dan Petrescu. Clubul ilfovean are planuri mari pe viitor și e gata să-i de-a mână liberă lui Dan Petrescu, în speranța că acesta va reuși să repete și la Voluntari performanțele obținute cu Unirea Urziceni sau cu CFR Cluj. Sursa citată notează că Dan Petrescu solicită un salariu uriaș pentru fotbalul românesc: 50.000 de € pe lună.
În acest moment, FC Voluntari este pe locul 14 în Liga 1, cu 24 de puncte după 25 de etape.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29

Dan Petrescu e garanția succesului în Liga 1

Dan Petrescu are în palmares 4 titluri de campion în Liga 1: unu cu Unirea Urziceni și 3 cu CFR Cluj. Tehnicianul de 53 de ani a demosntrat că are capacitatea să creeze echipe puternice dacă i se oferă timp și suport financiar.
În România, Dan Petrescu le-a mai antrenat pe Sportul Studențesc (acolo și-a început cariera de antrenor principal), Rapid, Unirea Urziceni, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj. Dar fostul component al "Generației de Aur" are experineță și în străinătate. Înainte de scurtul mandat de la Kayserispor, Dan Petrescu le-a pregătit pe Wisla Krakovia, Kuban Krasnodar sau Dinamo Moscova, dar a avut și câteva aventuri mai exotice la Al Arabi (Qatar), Al-Nasr (EAU) sau Jiangsu Suning și Guiszhou Hengfeng (China).
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11