Oficialii mai multor echipe din Europa au anunțat deja măsurile de urgență care vor fi luate pentru a menține echilibrul financiar în această perioadă fără venituri. Din Liga 1, FCSB și Viitorul au fost primele care au anunțat că vor recurge la micșorarea salariilor jucătorilor, până când va trece pandemia.
Cu toate acestea, nu toate cluburile din România au fost dispuse să ia aceleași măsuri. Spre exemplu, FC Botoșani nu va micșora salariul niciunui fotbalist în următoarea perioadă. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul echipei, Marius Croitoru.
"Este foarte greu să pun un jucător din România să renunțe la un salariu de 2.000, 3.000 de euro. Aici am ținut legătura cu patronatul, nu se pune problema de reducerea salariilor, dar la nivel de vestiar, dacă clubul va întâmpina dificultăți vom ajuta.", a spus Croitoru, pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Croitoru: "Sper să revenim într-o lună"

În același timp, tehnicianul moldovenilor este optimist în ceea ce privește reluarea campionatului.
"Eu sunt optimist, toată viața am fost. N-aș vedea lucrurile fără un final frumos. Eu zic că în maximum o lună de zile o să ne apucăm de treabă, așa vreau să se întâmple. Sunt lucruri mai importante acum decât fotbalul.
Vorbesc zilnic cu ei (n.r. - cu jucătorii), însă nu am răspunsurile la întrebările lor. Încerc să le mențin moralul cât mai ridicat.", a mai comentat Croitoru.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11