Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un club din Liga 1 riscă pierderea licenței

Sebastian Ujica

Actualizat 28/05/2020 la 07:30 GMT+3

AFC Hermannstadt riscă să nu primească licența dacă jucătorii vor depune memorii.

Hermannstadt FCSB

Credit imagine: Eurosport

Fotbalul a fost puternic afectat de pandemia de coronavirus iar un club din Liga 1 este puternic afectat, având datorii importante către jucători. Prosport scrie că cei de la AFC Hermannstadt riscă să nu primească licența pentru Liga 1!
Clubul din Sibiu are restanțe financiare către jucători de 5 luni, însă jucătorii au acceptat până acum să nu depună memorii pentru ruperea contractelor. Președintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a vorbit pentru Prosport de situația dificilă de la club.
Sunt probleme cu banii ca la toate cluburile din România. Acum avem niște plăți pentru obținerea Licenței, Am avut o discuție cu jucătorii, le-am spus și au fost de acord, dar nu i-am pus să semeze nimic. Sunt mai mult de trei luni restanțe. Regulamentar ar putea să își depună memoriu să rămână liberi, dar nu cred că vor face. Sunt niște datorii moștenite. Eu sunt cu salariul la zi. Mi-am suspendat contractul pe perioada pandemiei. Așa mi s-a părut corect
Iuliu Mureșan are un salariu mare la Hermannstadt iar clubul nu dorește să-i încheie contractul după ce fostul președinte de la CFR Cluj le-a transmis că va solicita plata întregului salariu de până la finalul contractului în cazul în care va fi demis.
Hermannstadt se afla pe locul 3 în play-out după 2 etape disputate, cu 3 puncte peste zona retrogradării. Deși Hermannstadt a fost unul dintre cluburile care și-au dorit ca play-out-ul să nu se mai joace, LPF nu a fost de acord și a impus măsuri dure pentru fotbaliști când fotbalul va reveni.
YouSayWePlay
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo