Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".
Marius Niculae, fost căpitan la Dinamo, s-a arătat îngrijorat de situația trupei alb-roșii și problemele cauzate de Pablo Cortacero, care încă nu a achitat datoriile clubului și nici salariile jucătorilor. Fostul campion cu Dinamo speră ca echipa să nu falimenteze și să ajungă în Liga a 4-a, precum Rapidul, și crede că una dintre probleme este lipsa jucătorilor care să țină din copilărie cu Dinamo.

Marius Niculae, îngrijorat de situația de la Dinamo

Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
ACUM O ZI
"De câțiva ani e din ce în ce mai greu, iar asta nu e un lucru îmbucurător pentru ce va urma. Pentru că Dinamo. de la înfiinţare, a fost formată pentru a câștiga. A format jucători pentru a câştiga trofee, titluri. Din nefericire, spiritul s-a pierdut, iar jucătorii sută la sută dinamoviştii nu prea mai sunt în echipa actuală a lui Dinamo.
Cam toată lumea s-a resemnat pentru că toată lumea e sătulă de minciunile domnilor care sunt acum din postura de patroni ai echipei. Să vedem ce va fi de la anul. Să sperăm că lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul să nu ajungem în situaţia Rapidului", a declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02