În vârstă de 31 de ani, Găman a gafat aseară în meciul disputat în deplasarea de la Pitești. L-a faultat pe Malele la penalty-ul în urma căruia a fost stabilit scorul meciului. Vizibil afectat, fundașul central a vorbit despre problemele financiare de la Giurgiu, dar și-a arătat și dezamăgirea și dezgustul cu privire la rezultatele înregistrate de naționala României, echipă la care a fost convocat de 14 ori.
"Sunt niște frământări la echipă, sunt aceleași probleme vechi. Sunt probleme financiare, nu mi-e teamă să spun asta, dar se știau deja. Sper să se rezolve. Nu trebuie să ne găsim un alibi din acest lucru, când intrăm pe teren nu ne mai gândim la bani. Îl așteptăm și pe Edi Iordănescu. Nu știu dacă va arăta altfel echipa, putem doar să sperăm", a spus Găman la Look Sport.

Găman, dezamăgit de evoluțiile naționalei României

Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 4 ORE
Valerică Găman, fundaș cu 14 apariții în tricoul primei reprezentative, a făcut o analiză scurtă, dar dureroasă, a situației din fotbalul românesc: "Cred că e rezultatul ultimilor 30 de ani, rezultatul societății în care trăim, una săracă. pe alocuri una coruptă, lucruri care se reflectă și în fotbal".
Astra a fost învinsă de FC Argeș cu 0-1 și are doar un punct, după 7 etape, în Liga 1. Golul piteștenilor a venit după un penalty controversat în care a fost implicat Valerică Găman, iar fundașul grupării din Giurgiu a precizat că nu l-a atins pe Malele atunci când acesta a căzut în careu. Valerică Găman a evoluat pentru Astra Giurgiu, FC U Craiova 1948, Al-Shabab Riyadh, Kardemir Karabukspor, Dinamo București și FCSB.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 5 ORE