FCSB a obținut în weekendul trecut amânarea duelului cu Farul, după ce în lot îi mai rămăseseră doar 11 jucători disponibili. Minimum necesar pentru desfășurarea unei partide în Liga 1 este de 13 fotbaliști. Ulterior, conducerea a trimis o înștiințare la Federație, anunțându-i că nu au cum să onoreze partida de Cupă, cu Voluntari, din cauza coronavirusului și al accidentărilor.
Ieri, FCSB a putut să alinieze o echipă de start pentru duelul cu FC Argeș, câștigat cu 2-1, iar la final Edi Iordănescu a dezvăluit coșmarul trăit. El a ținut să demonteze orice speculație cu privire la anumite jocuri de culise, făcute astfel încât roș-albaștrii să poată alinia un prim "11" competitiv. Mai mult, tehnicianul a descris câteva dintre clipele de groază trăite de jucătorii săi, din cauza coronavirus.
"Dacă petreceați cu noi o zi, două și vedeați prin ce am trecut, cum erau jucătorii…am avut jucător, fără să îi dau nume, nu vreau să căutați și să speculați, care a căzut din picioare, efectiv și l-am găsit pe jos. Colegul meu, Alex, secundul meu, a intrat în cameră și era pe jos. Nu a fost ușor.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Doar cei fără minte și cei rău intenționați pot comenta astfel de lucruri despre echipa asta și despre faptul că nu am vrea să jucăm. Am trecut prin momente cumplite, foarte grele, jucătorii au avut o stare de spirit foarte greu de gestionat, vorbim despre o echipă în care toți băieții au fost cu capul în pământ.
Ne-am fi dorit foarte tare să jucăm meciul cu Farul așa cum era programat, cum ne-am fi dorit și mai tare să jucăm meciul din Cupă. Mi-a fost foarte greu să accept și să diger ideea, cum le-a fost și băieților. Voiam să jucăm, mai ales la culoarul pe care îl aveam", a spus Iordănescu, la conferința de presă.

Farul - FCSB se va juca, e convins Edi Iordănescu

Farul are ea acum jucători infectați cu coronavirus, înainte de meciul restant cu FCSB, reprogramat pentru 4 noiembrie. Dacă lucrurile vor escalada la formația de la malul mării și formația lui Hagi nu va putea să se prezinte la meci din cauza COVID-19, FCSB va pierde partida la masa verde. Pentru că, în primă instanță, duelul nu s-a putut juca din cauza roș-albaștrilor. Edi Iordănescu e convins că nu se va ajunge la așa ceva și e sigur că Gică Hagi și Gică Popescu vor face tot ce le stă în putință pentru ca partida să aibă loc.
"Cred că meciul cu Farul nu se va juca doar dacă nu se dorește. Dar, la cum îi cunosc eu pe Gică Hagi şi Gică Popescu, ştiu că ei caută fotbalul, performanţa. Va fi un joc greu pentru noi, trebuie să arătăm din nou caracter. Nu depinde de mine, dar hai să adăugăm ceva. Nu cred că e foarte fair-play cum e construită regula asta. E un lucru pe care e imposibil să-l controlezi. Nu pot decât să spun că poate ar trebui revizuită această regulă", a mai spus Edi Iordănescu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11