În urmă cu câteva zile, s-a adus în discuție posibilitatea ca un grup de investitori din Arabia Saudită să preia clubul, dar în momentul de față nu se cunoaște stadiul negocierilor. Italienii ar fi mult mai interesați și vor să se alăture proiectului ADPD.
„Un grup de investitori italieni de-o anvergură financiară notabilă, aşa cum o cere brandul Dinamo, pe care Dario Bonetti şi un membru fondator ADPD i-au familiarizat cu ceea ce înseamnă Dinamo Bucureşti pentru o parte din inimile românilor consumatori de fotbal, sunt hotărâţi să preia cârma echipei, dacă patronul actual va dovedi o serioasă disponibilitate de negociere a tranzacţiei.
Îndrăznim să afirmăm că aceasta este o reuşită notabilă a efortului Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo, însă, de aici nu mai putem decide noi ce va urma; dacă această oportunitate va fi irosită sau fructificată de către patron pentru binele clubului.” , se arată pe pagina de Facebook a ADPD.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Ionuț Negoiță, acționarul majoritar de la Dinamo, a declarat deschis, în urmă cu câteva luni, că este dispus să vândă clubul pentru suma simbolică de un leu. Ulterior, mai mulți oameni de afaceri au intrat în negocieri cu el, dar s-au retras din diverse motive, printre care și nesiguranța actelor de la Dinamo și gravitatea problemelor legate de datorii.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20