Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru olteni. În minutul 12, Fili a avut o cursă extraordinară, a trecut de defensiva Craiovei și a învins portarul oaspeților pentru a deschide scorul. Un debut de meci de vis pentru moldoveni.
Moldovenii au fost cei care au controlat ulterior partida. De altfel, următoarea mare ocazie le-a aparținut tot lor. în minutul 29 șutul periculos al lui Țigănașu de la marginea careului a trecut în cele din urmă peste poarta lui Mirko Pigliacelli.
Oltenii au avut prima ocazie abia în minutul 40, atunci când Mamut a trimis cu capul spre poarta lui Pap însă acesta a intervenit decisiv pentru a o salva pe Botoșani. La doar trei miunute de la reluarea jocului în a doua repriză, Craiova a avut o ocazie uriașă: Dan Nistor a șutat din interiorul careului, dar efortul său a fost blocat eroic de Chindriș.
Romanian Liga I
"Papa" şi ultima şansă la titlu. Craiova - Botoşani 2-3
IERI LA 17:59

Craiova a revenit în repriza a doua, însă nu a fost suficient

În minutul 57 Craiova a lovit și bara după ce lovitura de cap a lui Mamut a trimis mingea în transversală. În cele din urmă egalarea a venit abia în minutul 80 pentru Craiova prin reușita lui Andrei Ivan.
Chiar dacă Craiova a dominat a doua parte a partidei, oltenii nu au demonstrat un joc care să merite victoria. De altfel, ei au reușit doar un egal și în prima etapă a play-off-ului, un 0-0 șters la Sepsi Sf. Gheorghe.
Cu un singur gol marcat și două puncte după două meciuri, Craiova ar putea ajunge după această etapă la șapte puncte de CFR Cluj și la opt de liderul FCSB.
Fotbal
Craiova, înfrângere la Academica Clinceni! CFR, la 90 de minute de rezolvarea campionatului
02/05/2021 LA 20:01
Romanian Liga I
Craiova a învins în inferioritate numerică FCSB și a trimis CFR la vârful clasamentului în Liga 1
29/04/2021 LA 11:14