Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou pas greșit pentru Craiova! Oltenii sunt departe de titlu după egalul de la Botoșani

Vlad Dumitrescu

Publicat 21/04/2021 la 20:54 GMT+3

Craiova a reușit doar un egal (1-1) la FC Botoșani și se îndepărtează din ce în ce mai mult de titlul în Liga 1.

Universitatea Craiova a amnunțat 3 cazuri pozitive de coronavirus în cadrul clubului

Credit imagine: facebook

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru olteni. În minutul 12, Fili a avut o cursă extraordinară, a trecut de defensiva Craiovei și a învins portarul oaspeților pentru a deschide scorul. Un debut de meci de vis pentru moldoveni.
Moldovenii au fost cei care au controlat ulterior partida. De altfel, următoarea mare ocazie le-a aparținut tot lor. în minutul 29 șutul periculos al lui Țigănașu de la marginea careului a trecut în cele din urmă peste poarta lui Mirko Pigliacelli.
Oltenii au avut prima ocazie abia în minutul 40, atunci când Mamut a trimis cu capul spre poarta lui Pap însă acesta a intervenit decisiv pentru a o salva pe Botoșani. La doar trei miunute de la reluarea jocului în a doua repriză, Craiova a avut o ocazie uriașă: Dan Nistor a șutat din interiorul careului, dar efortul său a fost blocat eroic de Chindriș.

Craiova a revenit în repriza a doua, însă nu a fost suficient

În minutul 57 Craiova a lovit și bara după ce lovitura de cap a lui Mamut a trimis mingea în transversală. În cele din urmă egalarea a venit abia în minutul 80 pentru Craiova prin reușita lui Andrei Ivan.
Chiar dacă Craiova a dominat a doua parte a partidei, oltenii nu au demonstrat un joc care să merite victoria. De altfel, ei au reușit doar un egal și în prima etapă a play-off-ului, un 0-0 șters la Sepsi Sf. Gheorghe.
Cu un singur gol marcat și două puncte după două meciuri, Craiova ar putea ajunge după această etapă la șapte puncte de CFR Cluj și la opt de liderul FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo