Campiaona continuă să se întărească. Ultimul sosit în Gruia este Karlo Brucic, un apărător stânga de 30 de ani, care poate juca și în centrul apărării. Cotat la 300.000 de euro, croatul vine în Gruia liber de contract, după ce i-a expirat contractul cu gruparea slovenă, la care evolua din 2021.
"Suntem bucuroși să anunțăm transferul fundașului stânga Karlo Bručić de la FC Koper din Slovenia.
⚽ Fotbalistul croat a început fotbalul la academia lui Dinamo Zagreb, iar mai apoi a evoluat la echipe precum Lokomotiv Zagreb, FC Ashtod, echipă din prima ligă din Israel, Dinamo Minsk sau FK Suduva. În perioada junioratului, Bručić a bifat prezențe la toate echipele naționale ale Croației de la grupa U15 până la U21.
Romanian Liga I
CFR Cluj are o ofertă de nerefuzat pentru Andrei Burcă! Unde este dorit fundașul
ACUM O ZI
Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!", se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a campioanei.

Christopher Braun, anunțat oficial la CFR Cluj

CFR a anunţat, ieri, și transferul fundaşului dreapta german Christopher Braun, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Fostul fotbalist al echipei FC Botoşani a semnat cu CFR Cluj încă din iarnă, iar marţi s-a alăturat lotului campioanei şi a început pregătirea pentru noul sezon competiţional.
CFR se va antrena în perioada 7-14 iunie la Cluj-Napoca, iar în data de 15 iunie va pleca în cantonament în Austria, lângă Graz, unde va disputa şi câteva meciuri amicale.
Tragerea la sorţi pentru primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în care va evolua şi CFR Cluj, este programată pe 14 iunie, iar pe 15 iunie se va desfăşura tragerea la sorţi pentru al doilea tur preliminar.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
IERI LA 11:58
Romanian Liga I
CFR Cluj, aproape de lovitura verii! Florin Niță ar urma să semneze gratis cu ardelenii
26/06/2022 LA 20:51