CSU Craiova s-a impus, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în duelul cu Dinamo București, din etapa cu numărul 22 din Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 26. Acesta a înscris din aproximativ 8 metri, după o pasă de la Baiaram. Aceasta a fost prima victorie obținută de olteni în 2021, după o serie de șase remize consecutive (una dintre ele a fost înregistrată în ultimul meci din 2020).
În urma acestui succes, Craiova a adunat 43 de puncte și ocupă locul 3. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 25 de puncte și se află pe poziția a zecea. Deian Sorescu, care a creat cele mai periculoase faze la poarta lui Pigliacelli, a recunoscut că se gândește serios să plece din "Ștefan cel Mare".

Deian Sorescu vrea să plece de la Dinamo

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Fundaşul lui Dinamo, Deian Sorescu a vorbit la finalul partidei despre evoluţia echipei sale în derby: "Am arătat bine, cred că meritam mult mai mult de atât. Aşa e fotbalul, nu avem ce face, nu avem timp să ne plângem, doar azi ne gândim al acest meci, de mâine ne vom gândi laurmătorul meci, pentru că avem din nou un meci important", a mărturisit Deian Sorescu la finalul jocului.
Unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo şi în acest sezon, Sorescu a recunoscut la finalul derby-ului că se gândeşte să plece de la echipă: "Pur şi simplui mă gândesc la mine şi mă gândesc că nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta. Mă gândesc să plec pe viitor, vă daţi seama, dar acum sunt sub contract cu Dinamo şi mintea e 100% aici. Dar cu siguranţă că dacă vor mai apărea probleme, ne vom pune la masă şi vom discuta", a recunoscut Sorescu.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39