Sezonul actual din Liga 1 a fost întrerupt în urmă cu 2 luni, din cauza pandemiei de coronavirus. În mod normal, meciurile vor fi reluate în iunie, motiv pentru care jucătorii cluburilor din România au revenit deja la antrenamente, iar oficialii au început să se gândească la partea administrativă.
Duckadam, directorul de imagine de la FCSB, consideră că schimbarea stadionului nu reprezintă o soluție pentru "roș-albaștri". Deși costurile ridicate pentru închirierea Arenei Naționale nu vor putea fi acoperite în următoarea perioadă prin vânzarea de bilete, ca urmare a restricțiilor impuse de autorități, FCSB va continua să evolueze pe cel mai mare stadion din țară.
Vom juca tot pe Arena Națională după reluarea campionatului. Până acum, când trăgeai linie, oricum ieșeai în pierdere acolo. Nu vor fi spectatori, dar vom și scăpa de anumite costuri. Nu se pune problema să jucăm în altă parte. Nu poți să organizezi un meci precum FCSB - CFR Cluj la Voluntari. | Helmuth Duckadam, pentru DigiSport
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 6 ORE

FCSB, pe locul 2 în Liga 1

Campionatul din Liga 1 a fost întrerupt după numai 2 etape disputate în playoff. CFR este lider, cu 30 de puncte, în timp ce FCSB ocupă poziția secundă, la 4 lungimi în spatele formației lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova completează podiumul, fiind la egalitate de puncte cu "roș-albaștrii".
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10