Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători

Nicu Savin

Publicat 30/09/2020 la 15:46 GMT+3

Clubul CS Universitatea Craiova a anunțat printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook că s-au descoperit 3 cazuri de Covid-19 în cadrul echipei în urma testelor efectuate la începutul acestei săptămâni.

Universitatea Craiova a amnunțat 3 cazuri pozitive de coronavirus în cadrul clubului

Credit imagine: facebook

Clubul oltean a dezvăluit că doi jucători din echipa lui Bergodi sunt pozitivi, fără a dezvălui însă identitatea acestora. Cel de-al treilea test pozitiv aparține unui membru al staff-ului auxiliar al clubului.
"La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbaliști fiind depistați pozitiv, dar și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceștia sunt asimptomatici.", s-a specificat în comunicatul respectiv.
Craiova este liderul la zi în clasamentul Ligii 1, cu maxim de puncte după 5 etape disputate. Următorul meci al oltenilor va avea loc vineri, 2 octombrie, pe tren propriu contra celor de la Poli Iași.
În mod normal, acesta va fi singurul meci pe care jucătorii testați pozitiv îl vor rata, întrucât campionatul se va întrerupe după etapa a 6-a timp de 2 săptămâni, perioadă în care vor avea loc partidele echipei naționale cu Islanda (în barajul pentru Euro) și Norvegia (în Liga Națiunilor).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo