Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programat azi de la ora 18.45, nu se mai joacă, după apariţia a patru cazuri de COVID-19 la echipa giurgiuveană: "Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 18.45, nu se va mai juca din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă", anunţă LPF.
Gazeta Sporturilor transmite că echipa care ar fi insistat pentru efectuarea testelor a fost de fapt Universitatea Craiova, mai degrabă decât giurgiuvenii. Ieri, Astra i-a anunțat pe oficialii de la LPF că trebuie să facă alte două seturi de teste pentru a putea disputa meciul din această seară, însă Dani Coman a transmis că nu are banii necesari pentru a achiziționa testele. Cum Liga nu s-a oferit să le plătească, oficialii Craiovei au intervenit și au achitat 10.500 de lei, în jur de 2.100 de euro: 42 de teste, 250 de lei fiecare.

Craiova ar urma să câștige meciul la masa verde

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
Pentru că partida nu se va mai putea disputa azi și pentru că nu există o altă dată disponibilă pentru reprogramarea ei, Comisia de Disciplină a FRF va trebui să abordeze acest subiect în regim de urgență. Cel mai probabil, Universitatea Craiova va câștiga meciul cu 3-0 în fața Astrei Giurgiu. Acest scenariu este foarte aproape de realizare, asta pentru că data de 3 august este data limită acceptată de UEFA în cazul echipelor românești care vor participa în cupele europene.
LPF programase meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, din etapa a noua a Ligii I, de la ora 18.45. Partida trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânată după ce mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20