Cu 'câinii' la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe Stadionul „Ion Oblemenco, a fost mesajul postat de oficialii Craiovei pe Facebook.
Universitatea Craiova trece printr-o perioadă nefastă înaintea confruntării cu Dinamo. Echipa antrenată de Victor Pițurcă a ajuns la trei partide fără victorie în Liga 1 și ocupă locul al treilea, cu patru puncte peste rivala Dinamo. "Câinii" se află în continuare în zona playout-ului, dar sunt într-o formă mult mai bună decât în startul sezonului. După 14 etape, echipa lui Dusan Uhrin a înregistrat șase victorii, dintre care cinci pe teren propriu.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705319.jpg
Fotbal
Victor Pițurcă se întoarce la Steaua! Un colaborator apropiat spune care este singura condiție
22/06/2020 LA 13:36
Sursa: facebook.com/UCVOficial/
Lotul are valoare, însă orice echipă are parte de momente mai dificile, indiferent de numele său. De ce să nu ne batem în continuare la titlu? Așa se întâmplă, și echipele mari mai pierd puncte. Vom vedea ce trebuie să facem în continuare!, a spus Victor Pițurcă după remiza cu Academica Clinceni din ultima etapă (0-0).
Craiova s-a impus împotriva lui Dinamo în partida tur a acestui sezon (0-2), grație reușitelor lui Bărbuț și Roman. Dinamo n-a reușit să câștige vreodată pe terenul oltenilor de când CS Universitatea Craiova a promovat în Liga 1 în urmă cu 5 ani.
Romanian Liga I
Reacția lui Victor Pițurcă în momentul în care a auzit că e în cărți pentru revenirea la Craiova
07/05/2020 LA 08:22
Fotbal
Victor Pițurcă: "Mă bucur foarte mult că Adrian Mutu este noul selecționer"
16/01/2020 LA 06:00