Cu 'câinii' la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe Stadionul „Ion Oblemenco, a fost mesajul postat de oficialii Craiovei pe Facebook.
Universitatea Craiova trece printr-o perioadă nefastă înaintea confruntării cu Dinamo. Echipa antrenată de Victor Pițurcă a ajuns la trei partide fără victorie în Liga 1 și ocupă locul al treilea, cu patru puncte peste rivala Dinamo. "Câinii" se află în continuare în zona playout-ului, dar sunt într-o formă mult mai bună decât în startul sezonului. După 14 etape, echipa lui Dusan Uhrin a înregistrat șase victorii, dintre care cinci pe teren propriu.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705319.jpg
International friendlies
"Poate duce naționala la Euro!" Victor Pițurcă are încredere în Edi Iordănescu. Ce a declarat
29/03/2022 LA 10:40
Sursa: facebook.com/UCVOficial/
Lotul are valoare, însă orice echipă are parte de momente mai dificile, indiferent de numele său. De ce să nu ne batem în continuare la titlu? Așa se întâmplă, și echipele mari mai pierd puncte. Vom vedea ce trebuie să facem în continuare!, a spus Victor Pițurcă după remiza cu Academica Clinceni din ultima etapă (0-0).
Craiova s-a impus împotriva lui Dinamo în partida tur a acestui sezon (0-2), grație reușitelor lui Bărbuț și Roman. Dinamo n-a reușit să câștige vreodată pe terenul oltenilor de când CS Universitatea Craiova a promovat în Liga 1 în urmă cu 5 ani.
Fotbal
Un singur nume pe lista scurtă a FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la națională
21/10/2021 LA 13:08
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38