Meciul din Bănie a fost umbrit de accidentarea horror suferită de Elvir Koljic. Atacantul Craiovei a fost faultat grav de Marius Mihalache în minutul 36. Fundașul lui Poli Iași i-a prins glezna lui Koljic între picioarele sale și teren, iar rezultatul a fost îngrozitor.
Bosniacul a suferit o fractură de peroneu chiar deasupra gleznei, iar momentele care au urmat au fost oribile. Atacantul a început să urle de durere, iar medicii au fost nevoiți să-i taie gheata pentru a-i acorda primul ajutor. Apoi, Koljic a fost transportat la spital. Atacantul a efectuat o radiografie, iar verditul medicilor a fost unul extrem de dur: fractură de peroneu.

Universitatea Craiova - Poli Iași 1-0. Oltenii au câștigat grație golului lui Bărbuț

Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM 8 ORE
În urma faultului dur comis, Mihalache a văzut cartonașul roșu. În superioritate numerică, Craiova a deschis scorul prin Bărbuț, atacantul introdus în locul lui Koljic. Acesta a înscris în minutul 51, după o acțiune superbă în careul moldovenilor. Bărbuț a profitat de o respingere imprecisă a fundașilor lui Poli Iași, a recuperat, a fentat un adversar și a finalizat cu un șut minunat la colțul lung, aproape de vinclu.
A fost unicul gol al meciului de pe "Ion Oblemenco". Craiova a obținut victoria care îi asigură un avans de 7 puncte față de CFR Cluj, cel puțin până la meciul ardelenilor împotriva Viitorului.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48