Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova, pregătiri pentru titlu în Liga 1! Vârful dorit de Bergodi în Bănie

Irina Aldea

Publicat 10/08/2020 la 07:22 GMT+3

Universitatea Craiova a cedat la limită titlul în Liga 1 în sezonul care tocmai s-a încheiat, însă plănuiește să nu mai lase asta să se întâmple și în sezonul viitor.

Universitatea Craiova

Credit imagine: Eurosport

Trupa lui Bergodi caută să se întărească înainte de startul noului sezon. Universitatea Craiova este foarte aproape să-l transfere pe Paul Papp, însă clubul din Bănie vrea să aibă un plus și în atac, fapt pentru care vor să-l aducă pe Alexandru Tudorie. Acesta din urmă îi va face concurență pe post lui Elvir Koljic. Vârful născut la Galați și cotat la 550.000 de euro pe site-urile de specialitate ar urma să semneze un contract cu oltenii luni, 10 august, conform Antena Sport.
Tudorie este acum sub contract cu rușii de la Arsenal Tula, dar în ultimul sezon a fost împrumutat la Voluntari, unde a marcat trei goluri. Atacantul are contract cu gruparea din Rusia până în 2023. În 2015, după ce jucase la Oțelul Galați, Alexandru Tudorie era transferat de FCSB. Atacantul gălățean nu s-a impus la FCSB și după câteva împrumuturi la Voluntari a fost lăsat liber de contract.

Papp, ținta oltenilor pentru sezonul viitor

Jucătorul cu 18 selecții la naționala României și-a anunțat despățirea de Sivasspor în urmă cu o săptămână: "Mulțumesc Sivasspor pentru tot ce mi-ai oferit! A fost o onoare să evoluez pentru acest club și pentru oraș! Contractul meu s-a încheiat și aș dori să urez tuturor mult succes în următorul sezon și în Europa League! Sper să ne revedem! Toate cele bune președintelui clubului și întregului staff! Vă iubesc!", a scris Paul Papp.
În prezent, Papp este cotat la 125.000 de euro de site-ul transfermarkt.com. De-a lungul carierei sale, fundașul de 30 de ani a cucerit 3 trofee: un titlu în Liga 1 (2015) și două Cupe ale României (2014, 2015). De asemenea, Papp a încheiat pe locul 2 în campionat în 2012, pe vremea când îmbrăca tricoul lui FC Vaslui. Universitatea Craiova a încheiat pe locul 2 sezonul 2019/2020 din Liga 1, după ce a pierdut în ultima etapă împotriva lui CFR Cluj, scor 1-3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo