Juan Camara a venit la Dinamo cu speranțe mari, odată cu instalarea investitorilor iberici la cârma clubului. Din păcate pentru jucătorul trecut pe la Barcelona, lucrurile au devenit tragice la formația din "Ștefan cel Mare". Grupul de investitori, condus de Pablo Cortacero, n-a plătit vreun salariu în ultimele 4 luni, iar acum fotbaliștii se pregătesc să se despartă de Dinamo.
Iar Juan Camara se pare că deja și-a găsit o nouă "casă". Potrivit Prosport, Universitatea Craiova se află foarte aproape să-l aducă pe jucătorul spaniol, care a marcat 2 goluri pentru Dinamo de când a sosit în România.

Universitatea Craiova, pregătită să-l transfere pe Juan Camara de la Dinamo

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Oficialii Craiovei căutau de multă vreme un atacant cu calitățile lui Camara, motiv pentru care vor să profite de situația de la Dinamo și să-l aducă încă din această iarnă. Sursa citată susține că un rol important în negocierile dintre olteni și Camara l-a avut chiar Cosmin Contra, fostul antrenor al "câinilor".
"Guriță" i l-ar fi recomandat pe atacantul spaniol lui Mihai Rotaru, patronul Craiovei. De asemenea, și Gică Craioveanu l-ar fi sfătuit pe conducătorul oltenilor să-l transfere pe Camara.
Juan Camara a bifat 11 apariții pentru Dinamo în acest sezon, reușind să înscrie 2 goluri și să ofere 2 pase decisive. Crescut la academia lui Villarreal, atacantul de bandă a ajuns în 2015 la Barcelona. Camara a adunat două apariții la prima echipă a catalanilor: una în Liga Campionilor și alta în Cupa Spaniei.
De-a lungul carierei, ibericul cotat la 400.000 de euro de transfermarkt.com a mai jucat la Girona (Spania), Reus Deportiu (Spania), Miedz Legnica (Polonia) și Jagiellonia (Polonia).
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10