Universitatea Craiova a controlat de la un capăt la altul duelul cu UTA Arad, din runda cu numărul 28 din Liga 1. Formația lui Marinos Ouzounidis a câștigat cu 2-0 și a ajuns la 3 succese consecutive în campionat.
Craiova a bifat prima ocazie a meciului de pe "Ion Oblemenco" în minutul 6. Papp a reluat cu capul o centrare din corner, dar portarul Iacob a reușit să respingă. Goalkeeper-ul arădenilor și-a salvat echipa și 3 minute mai târziu, când s-a opus șutului expediat de Baiaram.
Trupa lui Laszlo Balint a amenințat poarta lui Pigliacelli abia în minutul 41, la șutul trimis de Tomozei mult pe lângă bară.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
UTA putea să intre în avantaj la vestiare, când Papp a deviat imprecis, către propria poartă, centrarea lui Roger. Pigliacelli a fost însă atent și a respins în corner.
Oltenii au ieșit mai montați de la vestiare. Mai întâi Vătăjelu, în minutul 50, apoi Cicâldău, în minutul 55, din lovitură liberă, și-au încercat norocul, dar cele două șuturi n-au prins cadrul porții.

Universitatea Craiova - UTA Arad 2-0. Alexandru Tudorie, la primul gol pentru olteni

Tudorie a ieșit la rampă în minutul 67, când a deviat șutul trimis de coechipierul Camara, dar mingea s-a dus peste bara transversală.
Craiova a deblocat tabela în minutul 69. Baiaram a șutat din careu, Iacob a respins, apoi Nistor a urmărit excelent și a finalizat cu un șut pe jos, lângă bară, la care portarul arădenilor n-a mai putut să intervină.
În prelungirile meciului, oltenii au primit penalty după un henț comis în careu de UTA. Alexandru Tudorie și-a asumat responsabilitatea și a transformat cu mult calm, cu un șut în stânga portarului. A fost primul gol înscris de Tudorie pentru Craiova.
În urma victoriei din această seară, Craiova a acumulat 56 de puncte. După 28 de meciuri disputate în sezonul regulat, oltenii se află pe locul 3 în Liga 1, la 4 puncte în spatele lui FCSB și CFR Cluj, care încă n-au jucat în această etapă.
De cealaltă parte, UTA rămâne cel puțin pentru moment pe locul 10, la 4 puncte în spatele zonei playoff-ului.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20