Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UTA Arad - CFR Cluj 0-1. Vinicius a adus victoria pentru trupa lui Edi Iordănescu

Cosmin Cioboata

Publicat 06/03/2021 la 23:40 GMT+2

CFR Cluj a câștigat la limită partida din deplasare cu UTA Arad, scor 1-0, în runda cu numărul 26 din Liga 1. Vinicius a înscris unicul gol al meciului și a readus formația lui Edi Iordănescu pe primul loc, cel puțin temporar.

CFR Cluj - Vinicius

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la UTA Arad, scor 1-0, grație unui gol marcat de Vinicius în minutul 68. Fundașul ardelenilor a reluat cu capul o centrare ideală expediată de Ciprian Deac.
Campioana en-titre din Liga 1 a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 38. Păun a driblat un adversar la marginea careului și a șutat cu boltă spre poartă, dar Balauru a fost atent și a respins de sub transversală.
UTA a dat replica la faza imediat următoare. Adrian Petre a fost găsit într-o poziție ideală, la câțiva metri de poartă, dar a trimis mult pe lângă.

UTA Arad - CFR Cluj 0-1. Vinicius a adus victoria pentru trupa lui Edi Iordănescu

Tot trupa lui Edi Iordănescu a avut prima ocazie din repriza secundă. Deac i-a pasat lui Debeljuh, iar croatul a finalizat cu un șut pe lângă poartă.
Același Deac i-a pasat apoi lui Bordeianu, care a trimis din prima spre vinclu. Goalkeeper-ul arădenilor a fost din nou la post și și-a salvat echipa.
Apoi, în minutul 68, a venit golul CFR-ului, după o "rețetă" deja cunoscută: centrare Deac și gol cu capul Vinicius. Fundașul oaspeților s-a înălțat elegant în careu și a reluat în plasă.
A fost golul cu care CFR și-a asigurat cele 3 puncte și a revenit pe prima poziție în Liga 1. După 26 de meciuri disputate, ardelenii au un avans de 3 puncte față de FCSB, care va juca în această etapă cu Gaz Metan (mâine, ora 20:30).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo