UTA a scos un egal în ultima rundă, pe terenul lui FC Argeș, suficient pentru primul loc în liga secundă. Și piteștenii au promovat direct grație acestui rezultat prin jocul rezultatelor.
Fanii "Bătrânei Doamne" vor veni în Liga 1 și cu o arenă nouă, una care trebuia să fie gata încă din 2017. Lucrările însă s-au tot amânat, iar ultimul termen era luna aprilie a acestui an. Nici atunci nu a fost posibil, iar acum se așteaptă ca inaugurarea să aibă loc în luna august.
https://i.eurosport.com/2020/06/15/2833333.jpg
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Stadionul UTA Arad, mai multe nereguli

Stadionul din Arad a costat în jur de 14 milioane € și va avea o capacitate de 12.000 de locuri.
În ciuda construcției impresionante de la Arad, consilierul municipal Ionel Ciupe susține că la stadion sunt în continuare sute de nereguli.
"Nu pot să închid ochii la sutele de nereguli care se întâmplă cu această investiție, care în loc să aducă cinste orașului, îl va face de rușine, iar asta pe bani mulți! Este inadmisibil ca iarba de pe stadion să nu mai fie iarbă deja, când de abia ce ne-am lăudat cu montarea gazonului. Este de neconceput să nu avem o parcare serioasă pentru iubitorii sportului rege, care vor veni cu siguranță în număr foarte mare la meciurile echipei UTA din Liga 1. Este de neimaginat cum au putut fi gândite casele de bilete astfel încât arădenii să se calce în picioare pentru a cumpăra un bilet, în condițiile în care trăim vremuri în care ni se impune distanțarea socială. Este de neacceptat ca un stadion cu tribune acoperite să fie deschis vicisitudinilor naturii pe la colțuri, când proiectul inițial prevedea cu totul altceva. Și, este imoral și e posibil chiar ilegal să se cheltuiască sume colosale pe un proiect care are ani întregi de întârziere în execuție și care nu mai respectă mai nimic din planurile inițiale”, a spus Ciupe pentru Aradon.ro.

Stadion nou și în Trivale

Și FC Argeș va benefica de un nou stadion, dar cel mai probabil acesta va fi gata abia în 2022.
Stadionul "Nicolae Dobrin" va fi reconstruit. La Pitești va fi construit un nou stadion, pe locul actualei arene. Președintele Consiliului de Administrație al celor de la FC Argeș, Cristian Gentea, a vorbit de curând pentru Sport Total FM despre planul care a fost aprobat.
Am fost zilele trecute la stadion cu primarul municipiului Pitești și am vorbit cu jucătorii. Aceștia au fost anunțați că s-a aprobat de către CNI construirea unui nou stadion, care ar trebui să fie gata în următorii doi ani. Construcția se va face pe actualul amplasament. Pista de atletism va rămâne, pentru că este una dintre puținele de calitate superioară din țară | Cristian Gentea
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20