La formația din Golf, fostul dinamovist va fi coechipier cu Nigel de Jong, fostul star de la Manchester City care a devenit campion în Premier League în 2012.

Valentin Lazăr se află la a 3-a aventură în Qatar. El a mai evoluat la Al-Sailiya (2017/2018) și Al-Kharaitiyat (2018/2019), înainte să ajungă în Turcia, la Umraniyespor. În iarnă, Lazăr a revenit la Dinamo, pentru care mai jucase în perioada 2013-2017.

Romanian Liga I
Situație inedită la Dinamo! Nicolae Badea a solicitat la LPF schimbarea denumirii clubului
ACUM 5 ORE

Potrivit transfermarkt.com, Lazăr a semnat un contract valabil pe un an cu Al Shahaniya.

În prezent, noua echipă a ex-dinamovistului se află în liga secundă, după ce a retrogradat dramatic în stagiunea trecută.

Valentin Lazăr va fi coleg cu Nigel de Jong, viecampion mondial și câștigător de Premier League

La Al Shahaniya, Lazăr va fi coechipier în linia mediană cu Nigel de Jong, olandezul care are un CV impresionant. Crescut la academia lui Ajax, De Jong a îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul celor de la Hamburg, Manchester City, AC Milan, LA Galaxy, Galatasaray, Mainz și Al Ahli.

Mijlocașul ajuns la 35 de ani a cucerit 3 trofee pe vremea când se afla la City: un titlu în Premier League (2011/2012), o Cupă a Angliei (2010/2011) și o Supercupă a Angliei (2012).

Nigel de Jong a bifat și 81 de selecții la naționala Olandei, devenind vicecampion mondial în 2010. În finala din Africa de Sud, "Portocala Mecanică" a fost învinsă dramatic de Spania în extra-time, prin golul lui Andres Iniesta.

De Jong s-a aflat la națională și la Mondialul din 2014, când Olanda a ocupat locul 3, după ce a câștigat finala mică împotriva țării gazdă, Brazilia.

Romanian Liga I
Primul meci amânat din acest sezon de Liga 1! Dinamo-Astra nu se mai joacă în această seară
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Partida Dinamo – Astra, în pericol de amânare! Focar de coronavirus anunțat chiar înaintea meciului
IERI LA 08:17