Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă, ofertă de cinci milioane de euro de la Steaua Roșie Belgrad

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/11/2019 la 09:51 GMT+2

Valentin Mihăilă, puștiul de la Universitatea Craiova care a reușit un hattrick în meciul naționalei U21 cu Finlanda, este dorit de Steaua Roșie Belgrad.

mihaila

Credit imagine: Eurosport

Conform surselor ProSport, gruparea din Serbia a făcut o ofertă de cinci milioane de euro pentru Mihăilă, care are doar 19 ani. Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, nu este dispus să îl cedeze prea curând și așteaptă oferte mai mari.
Valentin Mihăilă a reușit un hat-trick la meciul naționalei de tineret cu Finlanda de pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari. Puștiul Craiovei face senzație atât la națională, unde are patru goluri în trei meciuri dar și la echipa lui Pițurcă unde s-a impus ca titular la doar 19 ani.
mihaila

Adolescentul Mihăilă, membru de bază la naționala de tineret și la Craiova

Mihăilă are la doar 19 ani deja 40 de meciuri jucate în Liga 1 și patru goluri marcate în trei meciuri la România U21.
Fostul antrenor al centrului de copii și juniori de la Craiova, Silviu Bogdan, declarase anterior că există deja o ofertă de cinci milioane de euro de la un club mare al Europei.
”Un club important din Europa e gata să ofere minimum cinci milioane de euro pentru Mihăilă. Iar oferta poate merge până la șapte milioane de euro. Dar, așa cum îl știu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puțin până la vară nu va pleca sigur!”, a declarat Silviu Bogdan pentru Oltenia TV.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo