După ce l-a pierdut pe Tamaș, care e în discuții cu Dinamo și Craiova, Astra s-a repliat și a găsit un înlocuitor pe măsură. ProSport anunță că trupa din Giurgiu a bătut palma cu Valerică Găman, fundaș care a mai evoluat pentru această echipă în perioada 2011-2016.
Apărătorul va semna din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat socotelile cu arabii de la Al Shabab, unde a evolua în ultimul an și jumătate.
Negocierile cu Astra au decurs pe repede-înainte, iar părțile s-au pus rapid de acord cu privire la salariul jucătorului și la durata contractului. Este de așteptat ca Găman să semneze chiar astăzi cu formația din Giurgiu.
Romanian Liga I
Răsturnare de situație! Astra speră să profite de problemele de la UTA și să rămână în Liga 1
23/05/2021 LA 03:20
Găman a fost în acest sezon curtat de o altă formație din România. Pe vremea când Pițurcă antrena Craiova, acesta a încercat să îl aducă pe cel care i-a fost de-a lungul timpului un adevărat "copil de suflet". Fundaşul a vrut să se întoarcă în Bănie şi îşi dăduse chiar acordul, dar nu a găsit modalitatea să plece de la Al Shabab din postura de jucător liber de contract. Craiova nu a fost dispusă să achite vreun ban pentru mutare, astfel că aceasta a căzut.
Fost jucător al naţionalei, unde a strâns 14 selecţii, Găman a mai evoluat de-a lungul timpului pentru FCSB, Dinamo București, Kardemir Karabukspor și FC U Craiova.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Romanian Liga I
U Craiova 1948 chiar se transformă într-o forță! Alte două transferuri de marcă pregătite de olteni
20/05/2021 LA 06:10
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19