Despărțirea de Țucudean nu mai e deja un secret, după ce vârful a intrat în conflict cu Super-Dan și a fost la un pas să semneze cu Universitatea Craiova, din postura de jucător liber de contract.
Marea provocare pentru oficialii clubului va fi să găsească rapid soluții pentru ofensivă, în condițiile în care și Billel Omrani ar putea pleca. Francezii anunță că vârful are în acest moment mai multe oferte, iar CFR e tentată să accepte una dintre ele, în condițiile în care acestea sunt foarte tentante din punct de vedere financiar.
"Oamenii din jurul său au primit mai multe propuneri din Italia (Seria A) şi din Golf. Cu doar un an de contract rămas, Billel Omrani s-ar putea transfera în următoarele săptămâni", au anunţat francezii de la "Le10Sports".
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
ACUM 19 ORE

Lacina Traore, spre Belgia

Și Lacina Traore e aproape de o despărțire, în condițiile în care vârful ivorian intră în iarnă în ultimele șase luni de contract și poate pleca gratis la orice echipă. CFR vrea să preîntâmpine acest lucru și i-a oferit prelungirea înțelegerii, dar atacantul a refuzat.
În prezent, el este ofertat de cluburi din Belgia, iar CFR se vede forțată să accepte despărțirea, pentru a nu pierde gratuit un fotbalist extrem de bine cotat.
"Lui Traore îi stă capul în alte părţi. Unde ar putea ajunge în următoarea perioadă de transferuri? În Belgia, unde este urmărit de mai multe cluburi", anunţă "Teles Relay".
Celor trei atacanți li se adaugă și Arlauskis, care va ajunge în zona Golfului, astfel că CFR se va schimba din temelii în această vară. Din fericire, conducerea și Dan Petrescu vor avea un buget de transferuri generos, astfel că vor avea posibilitatea să aducă jucători de calitate, care să nu scadă neapărat valoarea echipei.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
IERI LA 15:24
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
IERI LA 12:17