În ziua în care România a avut record negativ de cazuri de coronavirus, fotbalul din țara noastră a fost și el zguduit de COVID-19. La Dinamo a fost confirmat al 10-lea caz, în timp ce derbyul FCSB-CFR a fost amânat.
Alexandru Păun a avut temperatură peste 38 de grade și s-a simțit destul de rău, iar testele efectuate au relevat că este pozitiv. Conform Digi Sport, ardelenii au primi indicații controversate de la autorități. Concret, DSP Ilfov le-ar fi sugerat oficialilor campioanei să plece din București cu autocarul și să revină la Cluj chiar din această seară. O măsură care, la o primă vedere, nu respectă protocoalele în caz de COVID-19.

CFR rămâne la Mogoșoaia, după ce Păun a fost testat pozitiv la coronavirus

Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Potrivit lui Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste, CFR vsa rămâne la Mogoșoaia, dar oficialul LPF a confirmat că a auzit de discuțiile amintite mai sus, cu mențiunea că nu a avut vreo confirmare de la DSP Ilfov în acest sens.
"I-am rugat pe cei de la CFR Cluj să rămână cazați la Mogoșoaia și să fie testați peste cinci zile. Am auzit și eu niște discuții despre această posibilitate, dar nu am nicio confirmare din partea DSP-ului", a spus Justin Ștefan pentru sursa citată.
Duminică, jucătorii de la CFR vor face noi teste, iar dacă acestea vor fi negative, există o șansă ca partida cu FCSB să se dispute la finalul acestei luni. Cel puțin acesta este planul LPF-ului, care avansase inițial două date - 28 sau 29 iulie.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10