În ziua în care România a avut record negativ de cazuri de coronavirus, fotbalul din țara noastră a fost și el zguduit de COVID-19. La Dinamo a fost confirmat al 10-lea caz, în timp ce derbyul FCSB-CFR a fost amânat.
Alexandru Păun a avut temperatură peste 38 de grade și s-a simțit destul de rău, iar testele efectuate au relevat că este pozitiv. Conform Digi Sport, ardelenii au primi indicații controversate de la autorități. Concret, DSP Ilfov le-ar fi sugerat oficialilor campioanei să plece din București cu autocarul și să revină la Cluj chiar din această seară. O măsură care, la o primă vedere, nu respectă protocoalele în caz de COVID-19.

CFR rămâne la Mogoșoaia, după ce Păun a fost testat pozitiv la coronavirus

Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
ACUM 15 ORE
Potrivit lui Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste, CFR vsa rămâne la Mogoșoaia, dar oficialul LPF a confirmat că a auzit de discuțiile amintite mai sus, cu mențiunea că nu a avut vreo confirmare de la DSP Ilfov în acest sens.
"I-am rugat pe cei de la CFR Cluj să rămână cazați la Mogoșoaia și să fie testați peste cinci zile. Am auzit și eu niște discuții despre această posibilitate, dar nu am nicio confirmare din partea DSP-ului", a spus Justin Ștefan pentru sursa citată.
Duminică, jucătorii de la CFR vor face noi teste, iar dacă acestea vor fi negative, există o șansă ca partida cu FCSB să se dispute la finalul acestei luni. Cel puțin acesta este planul LPF-ului, care avansase inițial două date - 28 sau 29 iulie.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
IERI LA 04:20
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
16/09/2021 LA 21:29