După despărţirea de Dan Petrescu, oficialii clujeni l-au rugat pe acesta să le permită secunzilor Valeriu Bordeanu (licenţă PRO UEFA) şi Costin Curelea (licenţă A UEFA) să pregătească partida cu ŢSKA Sofia, din Europa League. "Super-Dan" şi-a dat imediat acordul şi chiar le-a transmis celor din conducerea campioanei că se pot folosi de oamenii lui până găsesc un înlocuitor.
Se părea că acest lucru se va produce foarte repede, patronii CFR-ului bătând palma cu Adrian Mutu, înainte de a se răzgândi cu privire la oportunitatea mutării. S-au tatonat şi variantele

Negocieri anevoioase pentru "urmaşul lui Dan Petrescu" la CFR

Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 21 ORE
Edi Iordănescu şi Vasile Miriuţă, dar acestea nu par a mai fi de actualitate. Se testează variante din străinătate, vorbindu-se despre o revenire a lui Jorge Costa, dar s-a discutat inclusiv despre ipoteza Victor Pițurcă.
Cert e că negocierile trenează, iar CFR are mari probleme să îşi găsească repede un antrenor, mai ales că cei vizaţi par a avea pretenţii financiare exagerate, ştiind situaţia de la club. În aceste condiţii, oficialii clujenilor se gândesc la o variantă neaşteptată, anunţă sport.ro: să rămână cu Bordeianu şi Curelea până la finalul lui 2020. Chiar dacă pare că a mai rămas puţin până la pauza de iarnă, în această perioadă ardelenii vor avea 6 partide, toate pe hârtie destul de dificile.
Cel mai probabil se va ajunge la un acord cu un tehnician cu normă întreagă, dar nu e complet exclus ca secunzii lui Petrescu - ajutaţi de Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Cristian Dragota şi Bogdan Aldea (preparatori fizici) - să continue încă 3 săptămâni în Gruia.
Programul lui CFR, în decembrie
  • CFR Cluj - ȚSKA Sofia, Europa League
  • Poli Iași - CFR Cluj, Liga 1
  • Young Boys - CFR Cluj, Europa League
  • CFR Cluj - FCSB, Liga 1
  • Dinamo - CFR Cluj, Liga 1
  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, Liga 1
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
IERI LA 13:39
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
23/09/2021 LA 16:47