Vasile Miriuţă este convins că pe "câini" îi așteaptă ce este mai rău. Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo crede că alb-roşiii vor retrograda la finalul acestui sezon. Acesta este de părere că nu se poate găsi rezolvare la problemele cu care se confruntă gruparea din Ştefan cel Mare. Prin urmare, rămânerea în Liga 1 devine imposibil de realizat.
"S-a spart barca şi se scufundă. Depinde ce hotărâre va lua Liga şi Federaţia. Eu nu văd nicio şansă pentru Dinamo de a rămâne în Liga 1, la ora actuală. Este foarte greu să mai dispute acele jocuri, aş spune că e aproape imposibil", a declarat Vasile Miriuţă la PRO X.

Liga 1 poate "îngheţa" în faţa coronavirusului

Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 8 ORE
Cazurile de coronavirus se înmulţesc în Liga 1, iar Craiova, Dinamo şi Poli Iaşi cer îngheţarea campionatului. În acest caz, nicio formație nu va retrograda, iar Craiova ar primi, probabil, titlul. Totuși, LPF face toate eforturile ca măcar play-off-ul să se poată termina pe teren. Scenariul cu întreruperea campionatului ar salva echipele din zona retrogradării. Dinamo, Chindia şi Poli Iaşi ar juca şi în sezonul următor în Liga 1. În plus, din Liga 2 ar urma să promoveze patru echipe, variantă pe care o aplaudă şi Mircea Lucescu.
"Am intra în rândul campionatelor importante ale Europei. Ţările mari, cum e România, joacă în campionat (n.red. - cu 18 echipe). Ar trebui să revină pentru că din punct de vedere financiar şi al infrastructurii s-au pus la punct oraşele. Cred că România poate să-şi permită în momentul de faţă să aibă 18 echipe în prima divizie. Toţi cei implicaţi şi care au responsabilităţi în lumea fotbalului să se strângă şi să decidă cum e mai bine pentru fotbalul românesc", a spus Mircea Lucescu, pentru Mediafax.
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 16 ORE