Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vasile Miriuță s-a întors în Liga 1! Anunțul făcut de club cu puțin timp în urmă

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/01/2020 la 12:36 GMT+2

FC Hermannstadt a anunțat astăzi revenirea lui Vasile Miriuță în funcția de antrenor principal. El a mai pregătit formația sibiană și în sezonul precedent.

miriuta sibiu

Credit imagine: Eurosport

Contractul lui Miriuță cu Hermannstadt se va întinde până la finalul sezonului, existând dreptul de prelungire pentru încă un an.
"Am revenit într-un loc unde m-am simțit foarte bine. Cunosc foarte bine oamenii de aici, dar și echipa. Au rămas câțiva băieți cu care am lucrat, chiar dacă sezonul trecut nu ne-a fost ușor. Lotul este schimbat acum în mai bine, avem jucători mai experimentați, cu multe jocuri în Liga 1.
Sunt optimist că putem practica un fotbal bun împreună. Condițiile sunt mai bune decât anul trecut, avem un teren de antrenament, sală de forță, stadion. La Sibiu sunt niște suporteri minunați, care ne-au susținut în momente esențiale din sezonul trecut. Am încredere mare în public!", a declarat Miriuță.
miriuta sibiu

Miriuță, a doua aventură la Hermannstadt

Vasile Miriuță (51 de ani) a mai pregătit-o pe Hermannstadt în perioada octombrie 2018 - iunie 2019, reușind să salveze echipa de la retrogradare în urma unui baraj cu Universitatea Cluj. Ulterior, Miriuță a plecat la formația din Ungaria, Kisvarda, unde a stat până în luna octombrie.
De-a lungul carierei sale, Miriuță le-a mai antrenat pe Energie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj, ETO FC Gyor, ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, Concordia Chiajna și Dinamo București.
La FC Hermannstadt, el a devenit succesorul lui Eugen Neagoe, cel care a preluat echipa în octombrie și a părăsit-o în decembrie, lăsând-o pe locul 10 în Liga 1, cu 23 de puncte.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo