Constantin Budescu va evolua în Arabia Saudită, la Damac, până la finalul sezonului, acolo unde va primi un salariu de 600.000 de euro. Însă s-ar putea ca ”Budi” să nu poată juca în tricoul noii sale echipe din cauza agentului său.
„Partenerul meu din Arabia l-a propus în data de 25 ianuarie la Damac, iar eu aveam exclusivitate în transferul la această echipă și la Al Fateh până la data de 15 februarie, deci încă mai este valabil acel mandat de la Constantin Budescu.
Când am văzut știrea că a semnat zilele trecute fără să fiu anunțat, prin intermediul unei terțe persoane, ulterior propunerii mele în același loc, am fost șocat și am cerut explicații clubului arab, dar și lui Budescu.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Explicațiile nu se legau, așa că mă văd nevoit să activez clauza din mandat și să primesc despăgubiri de la jucător”, a declarat Hossu pentru ProSport.

Budescu, aproape de revenirea în Arabia Saudită

Inițial s-a discutat că Budescu ar putea reveni la FCSB, însă datele problemei au fost date peste cap.
Acum, Constantin Budescu se pregătește pentru o nouă aventură în Arabia Saudită, acolo unde a mai jucat în sezonul 2018/2019, la Al Shabab. Potrivit presei locale, mijlocașul ofensiv al Astrei s-a înțeles cu Damak FC.
Luni Damac FC a postat pe contul oficial de Twitter un mesaj prin care lasă de înțeles că transferul lui Budescu este aproape să fie finalizat.
După 17 etape, Damac se află pe penultimul loc în Arabia Saudită, la 5 puncte sub linia retrogradării.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11