Edi Iordănescu este unul dintre cei mai vulcanici antrenori din Liga 1. Tehnicianul CFR-ului a protestat din nou vehement la adresa arbitrilor în meciul câștigat de ardeleni pe terenul UTA-ei și a primit cartonaș roșu.
Astăzi, Comisia de Disciplină de la FRF a judecat cazul antrenorului de 42 de ani și l-a suspendat pe acesta pentru 2 etape și i-a dat o amendă de 360 de lei. Ca atare, Iordănescu va lipsi de pe banca CFR-ului la următoarele partide din Liga 1, cu Poli Iași și FCSB.
Tot în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei de Disciplină, Andrei Cristea (antrenorul-jucător al Iașiului) a primit o pedeapsă și mai mare pentru eliminarea din meciul cu FC Voluntari: 3 etape de suspendare și o amendă de 8.000 de lei.
Romanian Liga I
Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj
ACUM 2 ORE
Citește și: IORDĂNESCU: "FOTBALUL ROMÂNESC ARE NEVOIE DE VAR!" + CE A SPUS DESPRE REVENIREA LUI ARLAUSKIS LA CFR

Edi Iordănescu, cel mai eliminat antrenor român

Gsp.ro informează că eliminarea din meciul cu UTA a fost a 10-a din cariera lui Edi Iordănescu în Liga 1. Ținând cont că acesta și-a început cariera de principal în sezonul 2014-2015, media sa este de 2 cartonașe roșii pe sezon.
Până acum, Edi Iordănescu a antrenat în Liga 1 la Pandurii Tg.Jiu, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș și CFR. La niciuna dintre aceste echipe antrenorul nu a scăpat de eliminare. În plus, Iordănescu nu se poate plânge că este vânat de anumiți arbitri, deoarece cele 10 eliminări au fost acordate de 9 arbitri, doar Adrian Cojocaru (arbitrul meciului de la Arad) acordându-i 2 cartoneșe roșii.
Diferența dintre Edi Iordănescu și ceilalți antrenori obișnuiți ai Ligii 1 este uriașă din acest puncte de vedere. În ultimele 6 sezoane ocupantul locului 2 în privința eliminărilor e Gheorghe Hagi, care a primit 4 cartonașe roșii cât timp a stat pe banca Viitorului.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39