În ultima vreme s-a discutat foarte mult despre construirea unui nou stadion Dinamo, iar Răzvan Burleanu a confirmat după Comitetul Executiv de ieri că acest proiect va demara în curând, specificând că acesta se va ridica în locul actualei arene din Ștefan cel Mare.
"FRF a reînnoit garanțiile guvernamentale. Ca urmare a amânării Euro 2020 la București, Federația a introdus proiectul noului stadion exact pe actualul amplasament.
Asta e informația numărul 1! Informația numărul 2 e ca atât fostul ministru de interne, cât si actualul, au susținut și susțin acest obiectiv, la fel si reprezentanții CNI. Acestea sunt informațiile pe care pot sa le impărtășesc in privința evoluției acestei investiții.", a declarat Răzvan Burleanu, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
Reacția lui Ronaldo Deaconu după eurogolurile marcate în poarta lui Dinamo
IERI LA 06:28
Citește și: RĂZVAN BURLEANU, NOI INFORMAȚII DESPRE REGULA U21! CÂND SE VA LUA O NOUĂ DECIZIE
https://i.eurosport.com/2020/07/30/2857507.jpg

RĂZVAN BURLEANU, NOI DETALII DESPRE PROCESUL DE LICENȚIERE

Cluburile din primele două ligi au primit o veste excelentă în urma Comitetului Executiv de ieri. FRF a decis să prelungească perioada în care cluburile pot să își achite datoriile pentru a putea primi licența de funcționare. Dinamo este principala beneficiară - membrii DDB încearcă să strângă în această perioadă suma necesară.
"Prin decizia CEx de astăzi, la propunerea administrației de licențiere, ne dorim să venim în sprijinul cluburilor care își doresc licență UEFA, de Liga 1 sau certificare de Liga 2. Am modificat regulamentul de licențiere și am creat mai multe posibilități, am dat mult timp, pentru ca formațiile să poată achita integral datoriile aferente anului trecut.
În cazul cluburilor care în ultimul an, 2020, au înregistrat venituri mai mici cu cel puțin 15% față de anul precedent, 2019, atunci un procent din aceste datorii, nu mai mult de 15%, poate fi plătit până la 30 iunie 2021, nu la finalul lunii aprilie, cât era până acum, în sistemul de licențiere.", a declarat ieri Burleanu.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Romanian Liga I
Dinamo ar putea primi o nouă lovitură de la TAS! Decizia ar veni ca un trăznet pentru Rednic
14/10/2021 LA 09:09
Romanian Liga I
Dinamo nu scapă de Bonetti! Italianul a dat clubul în judecată și vrea să-i ia locul lui Rednic
13/10/2021 LA 17:20