Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste proastă pentru FCSB! Cât va lipsi Olimpiu Moruțan, accidentat în cantonamentul din Turcia

Nicu Savin

Actualizat 18/01/2021 la 09:37 GMT+2

Olimpiu Moruțan a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai liderului din Liga 1 în turul sezonului regulat și a fost aproape de un transfer pe bani foarte mulți, dar tânărul jucător începe anul 2021 cu o pauză prelungită din cauza unei accidentări.

Olimpiu Moruțan

Credit imagine: Eurosport

FCSB a început în trombă anul 2021, elevii lui Toni Petrea câștigând categoric în fața Astrei, scor 3-0. Olimpiu Moruțan a lipsit din această partidă și se pare că o va face o perioadă mai lungă de timp.
Fotbalistul de 21 de ani a suferit o leziune musculară în cantonamentul din Turcia, iar rezultatul RMN-ului efectuat la întoarcere a confirmat că acesta are nevoie de o pauză de cel puțin 2 săptămâni. În aceste condiții, Moruțan va lipsi până la începutul lunii februarie, ceea ce înseamnă că nu va fi disponibil în cel puțin 4 meciuri ale FCSB-ului.
Meciurile pe care le va rata Moruțan
  • Viitorul (D)
  • FC Voluntari (A)
  • FC Argeș (D)
  • Poli Iași (A)
Dacă recuperarea va decurge normal, Moruțan va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo, programat pe date de 3 februarie.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Olimpiu Moruțan a explodat pe final de 2020

În turul sezonului regulat, Olimpiu Moruțan a afost printre cei mai buni jucători de la FCSB. În ciuda vârstei sale fragede, el s-a impus ca titular în echipa lui Toni Petrea, pentru care a marcat de 3 ori și a dat 10 assist-uri.
Predispus la un efort prelungit și decisiv în atac în multe momente, Moruțan a fost unul dintre motoarele care au funcționat la capacitate maximă la FCSB, contribuind esențial la parcursul foarte bun al echipei în turul sezonului regulat.
Evoluțiile sale au atras atenția și peste hotare, mijlocașul având o ofertă pe bani foarte mulți de la o echipă din zona Golfului. Prețul solicitat în schimbul său a fost considerat în cele din urmă prea mare, astfel că jucătorul va continua cel puțin până în vară la FCSB. În mod cert, dacă evoluțiile sale până în vară vor la fi la fel de bune, Moruțan va avea oferte și de la echipe din campionate mai bune din Europa și nu va pleca la doar 21 de ani într-un fotbal mult inferior celui de pe bătrânul cotinent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo