FCSB a început în trombă anul 2021, elevii lui Toni Petrea câștigând categoric în fața Astrei, scor 3-0. Olimpiu Moruțan a lipsit din această partidă și se pare că o va face o perioadă mai lungă de timp.
Fotbalistul de 21 de ani a suferit o leziune musculară în cantonamentul din Turcia, iar rezultatul RMN-ului efectuat la întoarcere a confirmat că acesta are nevoie de o pauză de cel puțin 2 săptămâni. În aceste condiții, Moruțan va lipsi până la începutul lunii februarie, ceea ce înseamnă că nu va fi disponibil în cel puțin 4 meciuri ale FCSB-ului.
Meciurile pe care le va rata Moruțan
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
  • Viitorul (D)
  • FC Voluntari (A)
  • FC Argeș (D)
  • Poli Iași (A)
Dacă recuperarea va decurge normal, Moruțan va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo, programat pe date de 3 februarie.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Olimpiu Moruțan a explodat pe final de 2020

În turul sezonului regulat, Olimpiu Moruțan a afost printre cei mai buni jucători de la FCSB. În ciuda vârstei sale fragede, el s-a impus ca titular în echipa lui Toni Petrea, pentru care a marcat de 3 ori și a dat 10 assist-uri.
Predispus la un efort prelungit și decisiv în atac în multe momente, Moruțan a fost unul dintre motoarele care au funcționat la capacitate maximă la FCSB, contribuind esențial la parcursul foarte bun al echipei în turul sezonului regulat.
Evoluțiile sale au atras atenția și peste hotare, mijlocașul având o ofertă pe bani foarte mulți de la o echipă din zona Golfului. Prețul solicitat în schimbul său a fost considerat în cele din urmă prea mare, astfel că jucătorul va continua cel puțin până în vară la FCSB. În mod cert, dacă evoluțiile sale până în vară vor la fi la fel de bune, Moruțan va avea oferte și de la echipe din campionate mai bune din Europa și nu va pleca la doar 21 de ani într-un fotbal mult inferior celui de pe bătrânul cotinent.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20