Pe primul loc se află CFR Cluj cu 44 de puncte, în timp ce Astra este pe poziția a doua cu 40 de puncte. "CFR e cea mai puternică şi vine şi FCSB din urmă, au aceşti puşti care au crescut, s-au maturizat, pot face multe lucruri bune", a spus Victor Pițurcă.
La finalul meciului, Victor Pițurcă a precizat că nu a ales cel mai bun stil de joc pentru a o învinge pe FCSB.
"Foarte multe înfrângeri. Nu am ales un stil de joc adecvat echipei, nu suntem pregătiţi să ne dominăm adversarul, poate era mai bine să ne apărăm, să jucăm pe contraatac. Dar nu regret, tot aşa aş fi jucat. Am pierdut foarte multe puncte pentru că nu am reuşit să marcăm goluri. Sistemul ofensiv nu şi-a făcut datoria.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58
https://i.eurosport.com/2019/10/19/2699241.jpg
Au fost greşeli cum s-a mai întâmplat şi la meciurile trecute. Au fost şi execuţii, golul lui Man a venit după o acţiune frumoasă şi o finalizare aşa cum se impunea acolo din acel unghi cu portarul. Meciurile se câştigă pe greşelile adversarului," a declarat Piţurcă, potrivit Digi Sport.
Înfrângerea cu FCSB i-a supărat pe suporterii oltenilor, veniți pe Arena Națională să îi susțină. La finalul partidei, când jucătorii Craiovei au mers să salute galeria, fanii au întors spatele.
"Nu am sesizat reacţia galeriei, am intrat primul la cabină. Păcat, păcat, nu se face aşa ceva dacă fanii au întors spatele, îi înţeleg că sunt supăraţi, poate au şi dreptate, dar fotbalul e fotbal, tu trebuie să fii alături de favoriţii tăi indiferent ce se întâmplă," a spus Victor Piţurcă.
Primul meci al Craiovei în 2020 va fi la 31 ianuarie, pe teren propriu, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41