Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, programat, astăzi, la ora 18.00, a fost amânat iniţial pentru o oră, iar apoi pentru sâmbătă, de la ora 15.00. Rezultatele testelor Covid-19 în cazul a 7 persoane din cadrul clubului au fost neconcludente. Mai târziu, au venit și rezultatele testelor jucătorilor lui Hagi.
Toate testele de la Viitorul au ieșit negative! "În urma rezultatelor neconcludente apărute la unele dintre testele Covid-19, efectuate miercuri, 8 iulie, în cadrul echipei noastre, vineri 10 iulie, au fost efectuate noi teste.Toate analizele suplimentar recoltate vineri seară sunt negative !Astfel, partida FC Viitorul Constanța - Academica Clinceni, din etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1 va avea sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15.00”, se arată în comunicatul Viitorului.

Gică Popescu, prima reacție după amânarea meciului Viitorul - Academica Clinceni

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
”Unele dintre testele pe care le-am făcut înaintea meciului au fost neconcludente și nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Există posibilitatea ca unul dintre aceste șapte teste să fie pozitiv. Jucătorii vor fi testați din nou în această seară și mâine dimineață vom primi rezultatul. Mâine de la 15:30 este singurul interval orar în care putem juca și meciul să fie televizat. Noi am respectat complet prevederile protocolului. Până acum rezultatele au venit la 40 de ore de la realizarea testului, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat acum. Și noi suntem supărați, am făcut un program, cine se aștepta să avem asemenea rezultate la teste? Am aflat la ora 17:00 și exista pericolul ca cineva să fie pozitiv”, a declarat Gică Popescu
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11