Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, programat, astăzi, la ora 18.00, a fost amânat iniţial pentru o oră, iar apoi pentru sâmbătă, de la ora 15.00. Rezultatele testelor Covid-19 în cazul a 7 persoane din cadrul clubului au fost neconcludente. Mai târziu, au venit și rezultatele testelor jucătorilor lui Hagi.
Toate testele de la Viitorul au ieșit negative! "În urma rezultatelor neconcludente apărute la unele dintre testele Covid-19, efectuate miercuri, 8 iulie, în cadrul echipei noastre, vineri 10 iulie, au fost efectuate noi teste.Toate analizele suplimentar recoltate vineri seară sunt negative !Astfel, partida FC Viitorul Constanța - Academica Clinceni, din etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1 va avea sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15.00”, se arată în comunicatul Viitorului.

Gică Popescu, prima reacție după amânarea meciului Viitorul - Academica Clinceni

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
”Unele dintre testele pe care le-am făcut înaintea meciului au fost neconcludente și nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Există posibilitatea ca unul dintre aceste șapte teste să fie pozitiv. Jucătorii vor fi testați din nou în această seară și mâine dimineață vom primi rezultatul. Mâine de la 15:30 este singurul interval orar în care putem juca și meciul să fie televizat. Noi am respectat complet prevederile protocolului. Până acum rezultatele au venit la 40 de ore de la realizarea testului, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat acum. Și noi suntem supărați, am făcut un program, cine se aștepta să avem asemenea rezultate la teste? Am aflat la ora 17:00 și exista pericolul ca cineva să fie pozitiv”, a declarat Gică Popescu
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32