Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul – Academica Clinceni, amânat! Rezultatele testelor jucătorilor lui Hagi, dezvăluite

Irina Aldea

Publicat 10/07/2020 la 22:46 GMT+3

Meciul dintre Viitorul și Academica Clinceni, programat vineri în cadrul etapei a 9-a din play-out-ul Ligii 1, a fost amânat pentru mâine (ora 15:00).

FC Viitorul

Credit imagine: Eurosport

Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, programat, astăzi, la ora 18.00, a fost amânat iniţial pentru o oră, iar apoi pentru sâmbătă, de la ora 15.00. Rezultatele testelor Covid-19 în cazul a 7 persoane din cadrul clubului au fost neconcludente. Mai târziu, au venit și rezultatele testelor jucătorilor lui Hagi.
Toate testele de la Viitorul au ieșit negative! "În urma rezultatelor neconcludente apărute la unele dintre testele Covid-19, efectuate miercuri, 8 iulie, în cadrul echipei noastre, vineri 10 iulie, au fost efectuate noi teste.Toate analizele suplimentar recoltate vineri seară sunt negative !Astfel, partida FC Viitorul Constanța - Academica Clinceni, din etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1 va avea sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15.00”, se arată în comunicatul Viitorului.

Gică Popescu, prima reacție după amânarea meciului Viitorul - Academica Clinceni

”Unele dintre testele pe care le-am făcut înaintea meciului au fost neconcludente și nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Există posibilitatea ca unul dintre aceste șapte teste să fie pozitiv. Jucătorii vor fi testați din nou în această seară și mâine dimineață vom primi rezultatul. Mâine de la 15:30 este singurul interval orar în care putem juca și meciul să fie televizat. Noi am respectat complet prevederile protocolului. Până acum rezultatele au venit la 40 de ore de la realizarea testului, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat acum. Și noi suntem supărați, am făcut un program, cine se aștepta să avem asemenea rezultate la teste? Am aflat la ora 17:00 și exista pericolul ca cineva să fie pozitiv”, a declarat Gică Popescu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo